Aparthotel Natura Foto: Oglasno sporočilo/DUTB
Aparthotel Natura Foto: Oglasno sporočilo/DUTB
Wellnes hotel Arena Foto: Oglasno sporočilo/DUTB
Wellnes hotel Bolfenk Foto: Oglasno sporočilo/DUTB
Hotel in depandansa Videc Foto: Oglasno sporočilo/DUTB
Pohorske terase Foto: Oglasno sporočilo/DUTB
Stanovanjaka hiša v Ratečah Foto: Oglasno sporočilo/DUTB

K temu največ prispevajo izvirnost ponudnikov, inovativni poslovni modeli ter rastoča dopolnilna ponudba v številnih krajih po vsej Sloveniji.

Družba za upravljanje terjatev bank ponuja priložnosti za domače in tuje investitorje, tako za tiste, ki so na začetku svoje poslovne poti, kot tiste, ki želijo povečati obseg poslovanja. Tokrat je izpostavljena ponudba hotelov, počitniških domov in počitniških hiš na Štajerskem in Gorenjskem. Spremljajte celotno ponudbo na tej povezavi in preverite izpostavljene lokacije.

Aparthotel Natura

V Lačji vas, na Štajerskem, je na voljo leta 2006 zgrajeni Aparthotel Natura. Na skupni površini zemljišča 6.236 kvadratnih metrov turistični objekt ponuja 2.193 kvadratnih metrov neto tlorisne površine. Hotel ima tri nadstropja, ki obsegajo nastanitveni del, osrednji del s skupnimi prostori, namenjeni gostinski dejavnosti ter kopalni bazen z zimskim vrtom.

Neposredna lokacija hotela je primerna za nadaljnji razvoj turizma, aktivno preživljanje prostega časa, sprostitve v naravi ter pohodništvo. Hotel je obdan z zelenicami, grmovnicami, urejenim nabrežjem reke Drete, parkirnimi površinami ter zunanjimi stopnicami za dostop do nabrežja.

Instalacije na objektu dolžine 68 in širine 11 metrov so že izvedene. Fekalne vode so izpeljane preko lastne čistilne naprave, meteorne vode se preko filtrov zlivajo v reko Dreto. Ogrevanje preko kotlovnice poteka preko utekočinjenega plina.

Prodajna cena znaša 600.000 € + pripadajoči davek. Vabljeni k oddaji nezavezujoče ponudbe na tej povezavi.

Mariborsko Pohorje

Smučišče na Mariborskem Pohorju sodi med najbolj priljubljene zimske in poletne počitniške destinacije domačih in tujih turistov. Kot prizorišče tekem svetovnega pokala v alpskem smučanju je priljubljeno pri obiskovalcih vseh starosti, z novim razvojnim nabojem

pa Mariborsko Pohorje napoveduje svetlo prihodnost tako za ponudnike nastanitev, športnih aktivacij kot gostinskih storitev.

Družba za upravljanje terjatev na Mariborskem Pohorju ponuja štiri nastanitvene kapacitete, in sicer hotele s tremi ali štirimi zvezdicami kakovosti.

Wellness Hotel Arena **** in Arena Annex ***

Wellness Hotel Arena zgrajen leta 2007 ponuja 39 sodobno opremljenih sob z balkonom ter wellness center v skupni površini 4.871 kvadratnih metrov neto površine. Hotel je namenjen družinskim gostom in posameznim obiskovalcem, ki želijo aktivno preživljati svoj prosti čas v čudoviti naravni okolici. S hotela je neposredno dostopnih 42 kilometrov smučarskih prog, gosti pa lahko že zdaj uživajo v dodatni ponudbi zimskih in poletnih športov.

Arena Annex je starejši del hotelskega kompleksa z 20 sobami, ki je neposredno povezan z novejšim Wellness Hotelom Arena. Arena Annex gostom ponuja dostop do sodobnega wellness centra, a po ugodnejši ceni nastanitve. Seveda pa ostaja tudi neposredna povezava do smučišča ter dodatne zimske in letne turistične ponudbe za aktivno preživljanje prostega časa.

Prodajna cena za obe nepremičnini znaša 3.000.000 € + pripadajoči davek. Vabljeni k oddaji nezavezujoče ponudbe na tej povezavi.

Wellness Hotel Bolfenk in apartmaji ****

Leta 2006 zgrajeni hotel Bolfenk in apartmaji ponujajo 20 hotelskih sob z balkoni in 12 apartmajev na skupni neto površini 5.793 kvadratnih metrov. Wellness center, ki je na voljo vsem Bolfenkovim gostom ponuja turško kopel, savno, jacuzzi, otroški bazen in telovadnico. Za goste je na voljo 30 parkirišč, za dodatno udobje pa so na voljo tudi à la carte in hišna restavracija ter lounge bar. Hotelske nastanitve in apartmaji so primerni za družinske goste, zaključene družbe in posamezne goste, ki želijo preživljati svoj prosti čas aktivno in hkrati v udobju kakovostne nastanitve zavetju Mariborskega Pohorja.

Prodajna cena za obe nepremičnini znaša 1.200.000 € + pripadajoči davek. Vabljeni k oddaji nezavezujoče ponudbe na tej povezavi.

Hotel in depandansa Videc ***

Na 3.300 kvadratnih metrov neto površine Hotel in depandansa Videc ponujata 28 sob z balkonom in 12 apartmajev s kapaciteto do 12 gostov.. Gosti imajo možnost obiska wellness centra v bližnjem Hotelu Bolfenk, kjer lahko uživajo v turški kopeli, savni, jacuzziju, otroškem bazenu in telovadnici. Gostom je na voljo 30 parkirišč, za odlično počutje pa tudi dve restavraciji in lounge bar. Hotel in depandansa Videc na nadmorski višini 1.050 metrov gostom ponujata izjemni razgled na Mariborsko Pohorje in celotno smučišče. Posebnost objekta pa je tudi nogometno igrišče 4. generacije, ki obsega kar 13.305 kvadratnih metrov površine in zagotavlja turistični potencial tudi v toplejših mesecih.

Prodajna cena za obe nepremičnini znaša 1.000.000 € + pripadajoči davek. Vabljeni k oddaji nezavezujoče ponudbe na tej povezavi.

Pohorske terase

Na elitni lokaciji Zlata lisica je na voljo 30 apartmajev, velikosti od 36,7 do 99,5 kvadratnih metrov. Večina apartmajev v Pohorskih terasah zgrajenih leta 2010 je opremljenih z ložo, balkonom ali teraso. Za dodatno udobje je gostom na voljo 24 notranjih in 23 zunanjih parkirnih mest. Pohorske terase se nahajajo na nadmorski višini 1.347 metrov, kar zagotavlja izjemne poglede na neokrnjeno naravo skozi vse leto. Prizorišče tekem svetovnega pokala v ženskem smučanju je v zadnjem desetletju pritegnilo blizu 20 milijonov turistov iz vsega sveta, kar prinaša izjemen turistični potencial.

Cena za nepremičnino znaša 1.490.000 € + pripadajoči davek. Vabljeni k oddaji nezavezujoče ponudbe na tej povezavi.

Počitniški objekt Kranjska Gora – apartma številka 5 in številka 2

V Kranjski Gori sta v leta 2015 prenovljeni apartmajski hiši z vsemi komunalnimi priključki na voljo zadnji dve enoti.

  • Apartma številka 5 v prvem nadstropju obsega 52,7 kvadratnih metov uporabnih notranjih površin, 22,7 kvadratnih metrov velik balon, 23,3 kvadratnih metrov veliko teraso, 8,1 kvadratnih metrov veliko shrambo in lastno stopnišče. Apartmaju pripada tudi eno parkirno mesto v garaži in eno zunanje parkirno mesto.
  • Apartma št. 2 se nahaja v pritličju in obsega: 43,70 m2 uporabnih notranjih površin; 5,10m2 veliko shrambo in 101m2 velik atrij. Apartmaju pripada 1 parkirno mesto v garaži ter 1 zunanje parkirno mesto.

Občina Kranjska Gora obsega 10 naselij v porečju Save Dolinke, ki izvira v slikovitem naravnem rezervatu Zelenci pod vasjo Podkoren. Eno izmed najbolj priljubljenih slovenskih smučišč obišče skoraj pol milijona turistov letno, sezona pa se z razvojem dodatne turistične ponudbe širi tudi na spomladne in predvsem poletne mesece. Odlična priložnost za naložbo v turistične kapacitete.

Prodajna cena za apartma št 5 znaša 207.600 € + pripadajoči davek, za apartma št. 2 pa 169.200 € + pripadajoči davek. Vabljeni k oddaji nezavezujoče ponudbe za apartma št. 5 na tej povezavi ter za apartma št. 2 na tej povezavi.

Stanovanjska hiša v Ratečah

Na izjemni lokaciji v Ratečah ob eni najbolj priljubljenih kolesarskih poti stoji enodružinska hiša v izmeri 214 kvadrantih metrov. Hiša je primerna tako za bivanje, kot za počitniško oddajanje turistom.

Odlikujejo jo razgibani, sodobni in svetli prostori, markantno stopnišče ter notranji balkon. V pritličju je velik dnevni prostor s kaminom, kuhinja z jedilnico, kopalnico in spalnico. V prostorni mansardi sta dve spalnici in galerija, v kleti pa še ena velika soba za druženje, prostor za fitnes, kurilnica, pralnica, kopalnica in manjša spalnica.

Hiša je naprodaj z vgrajeno kuhinjo, kopalniško opremo ter vgradnimi omarami v spalnicah. Tla so odeta v bambusov parket in kakovostno keramiko. V strop in tla so vgrajena led svetila, kopalnice so opremljene s keramiko višjega cenovnega razreda.

Objekt je priključen na alarmno, električno, vodovodno in kanalizacijsko omrežje, nameščeno je centralno ogrevanje na olje, dodatno sta na voljo tudi kamin in lončena peč.

Prodajna cena znaša 440.000 € + pripadajoči davek. Vabljeni k oddaji nezavezujoče ponudbe na tej povezavi.