Foto: Oglasno sporočilo
Foto: Oglasno sporočilo

Slastnega “piščanca po ptujsko” najbrž vsi poznamo, izvira iz našega najstarejšega mesta, kjer ptujsko perutninarsko podjetje z več kot 110- letno tradicijo in zavezo po ustvarjanju kvalitetnih in okusnih izdelkov posebno pozornost posveča tudi oblikovanju jedi po meri potreb in želja današnjega človeka. Tako je nastala tudi linija Piknik brez e-jev in aditivov.

Naravne začimbe in arome

Izdelki Perutnine Ptuj vsebujejo minimalno dodatkov, vsak pa je uporabljen s tehnološko upravičenim razlogom in v najmanjši možni količini, ki zagotavlja varnost in trajnost izdelka. Tudi pri ustvarjanju značilnih in nadvse priljubljenih okusov nadzorujejo kakovost in sledljivost sestavin. Značimbne mešanice nastajajo v njihovem lastnem obratu, s čimer se ponaša le redkokateri prehranski obrat v Evropi, v Sloveniji pa zgolj Perutnina Ptuj.

Posebnost Piknik linije brez e-jev in aditivov: s skrbno nadzorovanimi tehnološkimi postopki so željeno obstojnost in kakovost izdelkov dosegli z naravnimi začimbami in aromami.

Naj zadiši po žaru po celi soseščini!

Piščančji BBQ steak

Izkoščena piščančja bedra, že marinirana v omaki za žar in pripravljena za peko na žaru.

Ptujski ražnjiči

Odlični piščančji ražnjiči, ki jih odlikuje originalna ptujska čebula ter rdeča in zelena paprika. Na palčki so mešani kosi belega in sočnega rdečega mesa.

Piščančji čevapčiči

Nova receptura odličnih piščančjih čevapčičev iz 100 % piščančjega mesa. Vroči piščančji čevapčiči se priležejo z mlado čebulo, kajmakom, ajvarjem, s sezonsko solato in izbranim kruhom.

PP dobrote za žar brez e-jev in aditivov

Med najbolj zaželenimi dobrotami za žar, ki jih odslej pri Perutnini Ptuj dobite tudi povsem brez e-jev in aditivov so: sveži piščančji ražnjiči, fit in pikantna piščančja nabodalca, BBQ krilca, grill in ognjene perutničke, BBQ piščančji in puranji steak, marinirana piščančja stegna s pikantno texas marinado, piščančji ali puranji čevapčiči, piščančje in puranje pleskavice in za gurmane še gurmanska pleskavica iz puranjega mesa s sirom.

#Perfektnogrilanpišek