Aktualno
link
Matej Mohorič je nesrečno začel novo sezono. V prvi etapi Dirke po Katarju je padel in si zlomil roko. Kako dolgo bo trajalo okrevanje, še ni znano.
Več športnih novic
link
Mamić osumljen zlorab v gospodarskem poslovanju
13
8. februar 2016 ob 14:48 Hrvaški urad za boj proti korupciji in organiziranemu kriminalu (USKOK) je objavil, da so sprožili novo preiskavo proti izvršnemu predsedniku zagrebškega nogometnega kluba Dinamo Zdravku Mamiću.
Več novic ...
Ne spreglejte
link
Ovečkin v elitni družbi Gretzkyja in Gartnerja
5
8. februar 2016 ob 09:24 Ob zmagi hokejistov Washingtona nad Philadelphio (3:2) je Aleksander Ovečkin dosegel že 30. gol v letošnji sezoni, kar mu je uspelo v vseh 11 sezonah, kar igra v Ligi NHL.
Več novic ...
Citat za prebrat
link
Tony Parker
9
8. februar 2016 ob 11:47 Da, igral bom na kvalifikacijskem turnirju za olimpijske igre, in da, igral bom na olimpijskih igrah, če se uvrstimo. Želim si igrati za Francijo.
Več novic ...
Video dneva
Osem skokov orlov za zmago Slovenije v Oslu

Slovenska skakalna reprezentance je dočakala popoln ekipni dan in prišla do prve moštvene zmage v zimi 2015/16. Četverica Jurij Tepeš, Domen Prevc, Robert Kranjec in Peter Prevc je bila na slovitem Holmenkollnu nad Oslom razred zase in za več kot 32 točk preskočili gostitelje Norvežane, tretjo Japonsko pa že za več kot 50. Podoživite izjemno skakanje slovenskih orlov!


Več videov ...

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!

Anketa

Ali spremljate športne strani na teletekstu RTV SLO?

Da
Ne
Arhiv
Kviz

Koliko je bil star Rok Petrović, ko je prvič zmagal na slalomu za svetovni pokal?

19 let
21 let
23 let
Arhiv
Šport na TVS
PON., 8. 2., TV SLO 2:
15.30Judo - svetovni pokal, posnetek iz Pariza
SRE., 10. 2., TV SLO 2:
16.55Nordijsko smučanje - svetovni pokal, smučarski skoki (M), prenos iz Trondheima
Kazalo