Ustavno sodišče je ugotovilo, da je bil izbris obveznosti v bankah v neskladju z ustavo
Aktualno
link
Da Ranko Stojić ne bo le "običajni" podpredsednik Olimpije, je bilo jasno že ob imenovanju, zato ni bilo preveč čudno, ko je med polčasoma pokalne tekme Aluminij - Olimpija pred slačilnico ...
Ne spreglejte
link
Tri kazahstanske dvigovalke uteži ostale brez londonskega zlata
1
27. oktober 2016 ob 12:30 Mednarodni olimpijski komite je zaradi uživanja poživil odvzel zlate medalje Kazahstankam Zulfiji Činšanlo, Maiji Manezi in Svetlani Podobedovi, ki so bile najboljše na olimpijskih igrah v Londonu.
Več novic ...
Citat za prebrat
link
Jamie Carragher
12
27. oktober 2016 ob 11:09 Ne vem, ali je Ibrahimović v svoji karieri že odigral slabših 45 minut. Mourinho je v zadnjem času deležen številnih kritik, kot trenerji vedno so, a govorimo o nogometašu, ki je lani zabil 50 golov.
Več novic ...
Šport na TVS
PET., 28. 10., TV SLO 2:
16:20Migaj raje z nami, oddaja za razgibano življenje
05:45Migaj raje z nami, oddaja za razgibano življenje
SOB., 29. 10., TV SLO 2:
22:40Judo, svetovni pokal, posnetek iz Abu Dabija
03:55Judo, svetovni pokal, posnetek iz Abu Dabija
Video dneva
Slovenske najstnice po drami ugnale angleške vrstnice

Slovenska nogometna reprezentanca deklet do 17 let v Litvi nastopa na kvalifikacijah za evropsko prvenstvo. Slovenke so presenetile veliko Anglijo in slavile z 1:0. Edini zadetek na tekmi je dosegla Adrijana Mori. Sodnica je v tretji minuti piskala enajstmetrovko za Angležinje, a je vratarka Zala Meršnik strel ubranila. To je sploh prvič, da je katera koli od slovenskih nogometnih reprezentanc slavila proti Angliji.


Več videov ...

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!

Anketa

Menite, da bo novi podpredsednik NK Olimpije Ranko Stojić pomagal klubu do boljših rezultatov?

da
ne
Arhiv
Kviz

Kdo je bil v svetovnem pokalu alpskih smučarjev zadnji Slovenec, ki je v tehničnih disciplinah stal na stopničkah za zmagovalce?

Jure Košir
Mitja Kunc
Uroš Pavlovčič
Arhiv
Kazalo