Aktualno
link
V sredo je časnik L'equipe poročal, da se Jan Repas seli v Caen. Športni direktor Domžal Matej Oražem je v četrtek v Stožicah potrdil, da je dogovor med kluboma sklenjen.
Ne spreglejte
link
Srbi v Beogradu po dveh urah ugnali Slovence
6
17. avgust 2017 ob 22:07 Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v Beogradu na predzadnjem pripravljalnem srečanju pred nastopom na evropskem prvenstvu na Poljskem po dveh urah boja morala priznati premoč Srbom, ki so ...
Več novic ...
Citat za prebrat
link
Gašper Okorn
33
17. avgust 2017 ob 17:58 Pri nekom, ki je začel razmišljati, da bi pri Olimpiji rad vzel 500 evrov več, se je takoj prižgala rdeča luč.
Več novic ...
Šport na TVS
SOB., 19. 08., TV SLO 2:
17:40Magazin Fifa - Pot v Rusijo, oddaja o nogometu
02:40Magazin Fifa - Pot v Rusijo, oddaja o nogometu
Video dneva
Matavž in Mevlja strelca z glavo


V vse več evropskih državah se začenjajo nogometna prvenstva, tako je bilo ta konec tedna tudi na Nizozemskem. Tim Matavž je že v 1. krogu dokazal, da je z vrnitvijo v deželo, kjer je blestel pred leti, naredil dobro potezo. Ob zmagi Vitesseja nad NAC Bredo s 4:1 je v 32. minuti z glavo dosegel zadetek za 3:0 (glej posnetek zgoraj). Z glavo je v soboto zadel tudi Miha Mevlja v ruskem prvenstvu, v 77. minuti je postavil končni izid na tekmi Ufa - Rostov 1:4. To je bil v 27 nastopu njegov prvi gol v ruski ligi, kjer igra drugo sezono. Na igrišču so bili kar štirje Slovenci: Bojan Jokić vso tekmo pri gostiteljih, prav tako Mevlja in Matija Boben pri gostih, medtem ko je Žan Majer, ki je podal za izenačenje na 1:1, igral do 63. minute.


Več videov ...

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!

Anketa

Ali se bodo nogometaši Maribora prebili v Ligo prvakov?

da
ne
Arhiv
Kviz

Leta 2009 je Borut Božič zmagal na 6. etapi kolesarke Dirke po Španiji. Kdo je na tisti etapi osvojil drugo mesto?

Tyler Farrar
Tom Boonen
Andre Greipel
Arhiv
Kazalo