Foto:
Foto:

Ob zadnjem podaljšanju sodelovanja sta tako Miha kot tudi klub predstavila cilje nove pogodbe. Torej osvojitev novih lovorik v tej sezoni in uspeh v novem začetku evropskega tekmovanja 2017/18. Z Miho v eni izmed ključnih vlog. In to je projekt, ki ga v tem trenutku na igrišču kažeta tako klub kot absolutno Miha sam.

Mene Miha ne more presenetiti. Svoje mnenje o njem imam enako že od leta 2009, ko sem ga spoznal. Sem pa absolutno znova vesel vsakega njegovega, tudi najmanjšega, napredka in vrhunske predstave na igrišču in ob njem. In to, kar kaže v letošnji sezoni, še posebej v zadnjem mesecu, je super pot. Takšna, o kateri smo z njim govorili ob podpisu nove pogodbe.

Smo v najmirnejšem obdobju tekmovalne sezone, vsaj kar zadeva nogometno tržnico. Po dolgem poletnem obdobju klubskih dejavnosti, povezanih s kadrovanjem, so september, oktober in tudi november relativno mirni meseci. Vsaj navzven seveda. Tako je tudi pri nas, in to velja tudi za Miha. Morate pa hkrati vedeti, da je klub dosegel takšno raven in postavil takšna merila, da bodo zdaj prihajale na naš naslov samo še super resne ponudbe. Vse druge so zgolj samoreklame posameznikov in zgodbe ulic.

Športni direktor Olimpije Nenad Protega je za EkipoSN spregovoril o Mihi Zajcu, trenutno najboljšem nogometašu slovenskih prvakov, za katerega se že dalj časa govori, da bo odšel v tujino. Olimpija nadarjenega vezista še ne namerava prodati, izjema je le zares mamljiva ponudba. Vir: EkipaSN