Foto: BoBo
Foto: BoBo

S to zgodbo otrok oziroma družine nisem nikoli obremenjeval, o tem nismo govorili. A prek otrok se maščuje, to mi je rekel tudi sin. Ker ve in čuti. To v bistvu pove vse. Ampak veste, takšne stvari se človeku po navadi vrnejo. Jaz želim njegovim otrokom vse najboljše. Tukaj nisem le športni direktor, tudi kot očetu mi je težko, če mi otrok pove, da je žalosten.

Sreča je, da je Luka inteligenten fant in psihično premočan, da bi ga to dotolklo. Dela in gara naprej, gre po svoji poti. Si predstavljate, da bi na Hrvaškem imeli 19-letnega prvega strelca prve lige, ki zabija tudi v Ligi prvakov, pa ga ne bi bilo v reprezentanci? Najbrž ne. Ker takšne stvari se tam pač ne morejo dogajati.

Zlatko Zahovič je v intervjuju za Večer spregovoril tudi o sinu Luki in njegovi reprezentančni prihodnosti. Luka se še ni odločil, ali bi raje kot slovenski dres oblekel portugalskega. Zahovič je prepričan, da se selektor Srečko Katanec s tem, ko Luko ne pokliče v izbrano vrsto, maščuje Zlatko za afero na svetovnem prvenstvu leta 2002. Vir: Večer.