Domžalčani so opravili z Andorci in Belorusi, kako jim bo šlo pa z Angleži? Prepričate se lahko tudi na lastne oči, če veste pravilen odgovor in se vam bo nasmehnila sreča. Foto: BoBo
Domžalčani so opravili z Andorci in Belorusi, kako jim bo šlo pa z Angleži? Prepričate se lahko tudi na lastne oči, če veste pravilen odgovor in se vam bo nasmehnila sreča. Foto: BoBo

V sodelovanju z NK Domžalami prirejamo nagradno igro, ki bo dvema srečnežema ob pravilnem odgovoru prinesla po dve vstopnici za četrtkov spektakel. Domžalčani so v Evropi preskočili že dve oviri: Lusitanos iz Andore in Šahcjor Saligorsk iz Belorusije.

Za nagrado zdaj čaka četo Luke Elsnerja dvoboj z West Hamom iz Londona. Angleški prvoligaš, ki ga vodi Slaven Bilić (v četrtek bo sicer prestajal kazen in ne bo na klopi), je bil hit zadnje sezone Premier lige.

Kdo je bil strelec odločilnega gola proti Šahcjorju iz Saligorska?
Pravilni odgovor je Žan Majer, ki je z zadetkom v 69. minuti popeljal Domžalčane v 3. predkrog Evropske lige.
Med 289 pravilnimi odgovori smo izžrebali dva nagrajenca. Po dve vstopnici za tekmo Domžale - West Ham prejmeta Matic Skuhala in Peter Repnik.

Tekma Domžale - West Ham bo v četrtek ob 20.45, a zaradi velikega zanimanja in večje ustreznosti ne bo odigrana v Domžalah, temveč v Ljubljani na največjem slovenskem stadionu Stožice.


Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov mmc-sport@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najkasneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.