Radja Nainggolan je lani poleti zavrnil selitev v Chelsea, bo Manchester United pri
Radja Nainggolan je lani poleti zavrnil selitev v Chelsea, bo Manchester United pri "snubljenju" uspešnejši? Foto: EPA

V ponedeljek je v medije pricurljala novica, da strateg rdečih vragov Jose Mourinho "lovi" srbskega vezista Chelseaja Nemanjo Matića, a naj bi za podobno ceno (45 milijonov evrov) lahko dobil bolj "dinamičnega" Nainggolana. Mourinho naj bi ljudem v bližini belgijskega vezista že sporočil, da se zanima zanj.

29-letni Nainggolan je v ponedeljek na Instagramu objavil fotografijo, kako se namaka v bazenu, zraven pa pripis: "Razmišljam o tem, kaj storiti." Za Nainggolanom je izjemno dobra sezona v Serie A, kjer se je uveljavil kot "razbijač" na sredini igrišča z izjemnim strelom od daleč.

Manchester United je do zdaj za naslednjo sezono pripeljal le eno okrepitev, in sicer švedskega branilca Victorja Lindelofa.

Sirigu v Torino, Karsdorp v Romo
Italijanski nogometni prvoligaš Torino je dobil zamenjavo za vratarja Joeja Harta, ki se je po sezoni vrnil k matičnemu Manchester Cityju. Torinčani so v svoje vrste za tri leta pripeljali 30-letnega Salvatoreja Siriguja, ki je prekinil pogodbo s Paris St. Germainom. Sirigu, ki se je Parižanom pridružil leta 2011, je z njimi osvojil štiri francoske naslove, tri ligaške pokale in dva francoska. K Romi pa prihaja 22-letni desni bočni branilec Feyenoorda Rick Karsdorp.