Naveza Rastoder-Aćimović je že drugič doživela klavrn konec. Foto: Aleš Fevžer
Naveza Rastoder-Aćimović je že drugič doživela klavrn konec. Foto: Aleš Fevžer

Izjavo za javnost so iz kluba poslali sredi evrovizijskega vrveža 20 minut pred polnočjo. Olimpija je nekaj ur predtem z začasnim trenerjem Aleksandrom Radosavljevićem slavila na gostovanju v Zavrču z 1:2. Potezo je predsednik Izet Rastoder potegnil krog pred koncem prvenstva, ki se bo končalo prihodnji teden.

Aćimović je drugič postal športni direktor nogometašev Olimpije julija lani. Prvič se je razšel z Ljubljančani leta 2011, potem ko je delo opravljal leto in pol. Nogometaši Olimpije bodo letošnjo sezono končali na četrtem mestu. Za vodilnim Mariborom po 35 krogih zaostajajo za 17 točk.

Izjava za javnost Olimpije

"Zaradi slabših rezultatov v spomladanskem delu državnega prvenstva in predvsem dejstva, da se zeleno-belim ni uspelo uvrstiti v evropske kvalifikacije v naslednji sezoni, kar je bil eden od poglavitnih ciljev ljubljanskega prvoligaša, sta se Olimpija in njen športni direktor Milenko Aćimović sporazumno razšla.

G. Aćimović je svoje delo opravljal korektno, pošteno in profesionalno, a so cilji, ki jih je klubsko vodstvo postavilo predenj in njegov strokovni štab, ostali neizpolnjeni. Klub se mu zahvaljuje za storjeno v iztekajoči se sezoni in obenem želi veliko sreče ter uspehov na nadaljnji poklicni poti."