Sebastjan Cimirotić se vrača v zmajevo gnezdo. Foto: MMC RTV SLO/Mitja Lisjak
Sebastjan Cimirotić se vrača v zmajevo gnezdo. Foto: MMC RTV SLO/Mitja Lisjak

"Delo z otroki je nekaj najlepšega, a obenem pomeni tudi veliko odgovornost. Ko sem sam začenjal nogometno pot, je bilo zelo pomembno, kdo mi bo predajal znanje in izkušnje. Menim, da bom s strokovnjaki v mladinskem pogonu uspešno sodeloval in pripomogel k ustvarjanju lepih nogometnih zgodb," se novih izzivov veseli 40-letni nekdanji napadalec slovenske izbrane vrste.

Cimirotića je k sodelovanju povabil prav Ačimović. "Vsi, ki me dobro poznajo, vedo, da je Olimpija moja največja ljubezen. Sem izjemno počaščen in vesel vrnitve v klub, ki mi je tako veliko dal. Zato bi se ob tej priložnosti zahvalil športnemu direktorju in upravi kluba za izkazano zaupanje. Verjamem, da lahko v prihodnje Olimpijo dvignemo na še višjo raven."

"Cime" pozorno spremlja Olimpijino sezono: "Vidi se, da je ekipa homogena in odlično vodena. Z nadarjenimi posamezniki, kot so oba Nika, Omladić in Kapun, Miha Zajc, Andraž Šporar, ter drugimi izvrstnimi igralci verjamem, da smo lahko kos vsakemu nasprotniku v državnem prvenstvu. Že jutri v Domžalah pričakujem neizprosen boj trenutno vodilnih moštev in zmago Olimpije."