Aktualno
link
V okrožju Kupino v bližini Novosibirska je pred dnevi zavladala prava panika, ko so se razširile govorice, da je miniaturno jezero Sladkoje Rusija podarila sosednjemu Kazahstanu.
Več zabavnih novic
link
Robin Thicke in njegovo dekle marca pričakujeta otroka
7
18. avgust 2017 ob 08:31 Ameriški glasbenik Robin Thicke bo znova postal oče - njegovo 18 let mlajše dekle April Love Geary je na Instagramu oznanilo, da otroka pričakujeta na začetku marca.
Več novic ...
Iz sveta znanih
link
Robin Thicke in njegovo dekle marca pričakujeta otroka
7
18. avgust 2017 ob 08:31 Ameriški glasbenik Robin Thicke bo znova postal oče - njegovo 18 let mlajše dekle April Love Geary je na Instagramu oznanilo, da otroka pričakujeta na začetku marca.
Več novic ...
Lepota bivanja
link
Panorama Stara pošta - urbana džungla nad strehami Kranja
15
10. avgust 2017 ob 17:05 Ena najzanimivejših zgradb v Kranju, ki jo je večkrat obiskal tudi France Prešeren, piše novo zgodbo z lokalom Panorama Stara pošta, ki je na samem vrhu štirinadstropne stavbe.
Več novic ...
Zanimivosti
link
Nobelovka Malala dosanjala svoje sanje - sprejeta je na Oxford
22
17. avgust 2017 ob 20:34 Nobelova nagrajenka za mir, pakistanska aktivistka Malala Jusafzaj, je na Twitterju z navdušenjem sporočila, da je bila sprejeta na elitno britansko univerzo v Oxfordu.
Več novic ...
Avtomobilnost
link
V službo ceneje s sosedom, sorodnikom, neznancem
70
18. avgust 2017 ob 06:59 "Vozimo se iz Trebnjega. Vozimo se skupaj tri, dve sva prijateljici, tretja je sorodnica," nam je zaupala Špela Cugelj, ki je na ta, vse pogostejši način znižala stroške prevoza na delo in z dela ...
Več novic ...
Družabna kronika
link
Na Ptuju bodo skočili v čas, ko je vladal cesar Trajan
11
17. avgust 2017 ob 10:50 Ptuj se za nekaj dni znova spreminja v rimski Poetovio, saj bo več kot 800 udeležencev iz šestih držav predstavilo življenje in običaje v starem Rimu.
Več novic ...
Glasba
link
MTV bo Pink podelil posebno nagrado za glasbene dosežke
4
17. avgust 2017 ob 14:33 Glasbenica Pink bo na podelitvi MTV-jevih nagrad prejela nagrado Michael Jackson video Vanguard , ki jo podeljujejo umetnikom za prispevek h kulturi, modi in glasbi.
Več novic ...
Moda
link
Foto: "Manolomanija" ne popušča - čevlji, ki so obnoreli svet, blizu nas
2
14. avgust 2017 ob 17:27 Če vas bo pot v naslednjih mesecih vodila v Prago in ste ljubitelj mode, obiščite muzej Kampa, kjer razstavljajo ene najbolj znanih čevljev na svetu.
Več novic ...
Hrana in pijača
link
Lignji s pelati in polento
18. avgust 2017 ob 10:53 Sestavine: 70 dag manjših očiščenih lignjev, 1 velika pločevinka pelatov (80 dag), 2 dl belega vina, 3 srednje velike čebule, 2 stroka česna, olivno olje, peteršilj, rožmarin, drobtine, 25 dag ...
Več novic ...
Šala dneva
TALENT
Sodnik zaslišuje prestopnika:
  • Že dolgo se nisva videla. Kako to, da ste spet zašli na kriva pota?
  • Veste, gospod sodnik, nisem hotel, da bi moj talent propadel.

DARILO
Babica reče vnuku:
  • Za rojstni dan ti bom podarila knjigo. Izberi si, katero koli želiš.
  • Res lahko?
  • Seveda.
  • Potem bi pa najraje imel hranilno knjižico ...
Arhiv ...

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!

Anketa

Kateri je vaš najljubši letni čas?

Pomlad.
Poletje.
Jesen.
Zima.
Arhiv
Video dneva
Andraž Hribar s simfoniki predstavlja Huanani

Andraž Hribar se je lotil prav posebnega glasbenega projekta. Skupaj s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija je posnel album, naslovljen Huanani, ki bo izšel v petek, 25. avgusta; na dan, ko bo album zaživel tudi v živo s koncertom v okviru festivala Noči v stari Ljubljani. Na prihajajočem, novem albumu se Andraž Hribar predstavlja z novimi, avtorskimi skladbami, ki so nastale v zadnjem letu. Deset novih skladb je za izvedbo s simfoničnim orkestrom bogato aranžiral Rok Golob. Hribar je pred meseci že predstavil prvo od novih skladb s simfoničnim orkestrom z naslovom Kmalu bo konec te zime, zdaj pa predstavlja še naslovni single Huanani.


Več videov ...
Igre na srečo
Horoskop
Kazalo