RiRi se je predstavila z nekoliko drugačno skladbo. Foto: EPA
RiRi se je predstavila z nekoliko drugačno skladbo. Foto: EPA

Na novega leta dan je West oboževalce presenetil in jim podaril posebno darilo - predstavil je skladbo, ki je nastala v sodelovanju s slavnim članom skupine The Beatles. 37-letni raper in 72-letni kitarist sta skupaj ustvarila pesem Only One, pri novi skladbi FourFiveSeconds pa sta sodelovala še z Rihanno.

"To je prva skladba iz mojega novega albuma, ki sem jo predstavila svojim oboževalcem," v promocijskem videu pove RiRi. Gre za precej drugačen slog glasbe, kot smo ga vajeni pri barbadoški pevki, saj skladba vsebuje prvine kantrija in folk glasbe. Minimalistična skladba je prejela številne pohvale kritikov, ki so pozitivno ocenili predvsem Rihannin vokal.

V promocijskem videu, ki si ga lahko ogledate spodaj, pevka spregovori še o vizualni podobi skladbe oziroma oblačilih, ki so jih izbrali za snemanje videospota, pri teh je imel glavno besedo West. "Kanye je dobil idejo za tipičen ameriški džins videz," pove Rihanna. "Džins ne gre nikoli iz mode. Je klasičen, ikoničen, tako kot jeb*** Beatlesi."