Na novi album sta glasbenika uvrstila 14 priredb priljubljenih filmskih uspešnic. Foto: MMC RTV SLO/Jani Ugrin
Na novi album sta glasbenika uvrstila 14 priredb priljubljenih filmskih uspešnic. Foto: MMC RTV SLO/Jani Ugrin

Luka Šulić in Stjepan Hauser sta v Dubrovniku posnela videospot s singlom priljubljene HBO-jeve serije Game Of Thrones, ta pa je na YouTubu že v treh dneh dosegel skoraj 1.400.000 ogledov.

Videospot sta posnela v srednjeveškem mestecu, kjer so snemali tudi priljubljeno serijo Igra prestolov. Po besedah Hauserja sta želela promovirati lepote Dubrovnika, na katerega ju vežejo lepi spomini.

Novi zvok in slog
Na novem albumu Score, ki bo izšel 17. marca, se bosta glasbenika predstavila z novim zvokom in slogom. Izvedla bosta priredbe nekaterih najbolj znanih skladb za klasične in sodobne filmske ter televizijske zgodbe.

Album bo poleg omenjene uvodne skladbe prinesel še priredbe skladb iz filmskih uspešnic, kot so My Heart Will Go On iz Titanika, For the Love of a Princess iz Hrabrega srca, May It Be iz trilogije Gospodar prstanov, Now We Are Free iz uspešnice Gladiator in Moon River iz klasike Zajtrk pri Tiffanyju.

Pri snemanju se jima je pridružil Londonski simfonični orkester pod taktirko dirigenta in aranžerja Robina Smitha.

Nove skladbe bosta čelista predstavila tudi v Stožicah v Ljubljani 7. in 8. aprila skupaj s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija.