Blitvo očistimo in operemo. Slanino nasekljamo. V kozici popražimo slanino in por, narezan na kolobarčke. Prilijemo vročo juho. Ko zavre, dodamo riž. Ko spet zavre, zmanjšamo ogenj, da juha le šibko vre.
Čez dobrih pet minut dodamo blitvo (če so listi veliki, jih narežemo). Kuhamo naprej in odstavimo, ko je riž kuhan. Po potrebi dosolimo.
Potresemo s parmezanom. Po želji juhi dodamo nekaj žlic kisle smetane. Juho lahko pripravimo tudi brez slanine.
Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje