Nova zakonca v Hollywoodu - Tom Hardy in Charlotte Riley. Foto: EPA
Nova zakonca v Hollywoodu - Tom Hardy in Charlotte Riley. Foto: EPA

Hollywoodski zvezdnik je skočil v zakonski jarem na skrivaj, in to pred dvema mesecema, njegova izbranka pa je igralka Charlotte Riley.

Igralski par, ki je zaročen od leta 2010, si je po pisanju britanskih medijev izrekel usodni da 4. julija v južni Franciji. Na manjši poroki so bili navzoči družinski člani in prijatelji, med njimi tudi Tomov šestletni sin Luis, ki ga je igralec dobil v zvezi z igralko Rachael Speed. "Bil je zelo lep, skromen obred, ki je bil prav zaradi tega še bolj poseben, ker so bili na poroki navzoči le najbližji," je za britanski Daily Mail dejal neimenovani vir.

To je drugi zakon za 37-letnega Hardyja, v prvem zakonu s Sarah Ward je zdržal pet let. 32-letna Charlotte pa se je v zakonske vode podala prvič.

Igralec je pred kratkim končal snemanje filma Legend, v katerem nastopa v vlogi dvojčkov Ronnieja in Reggieja Kraya, v kratkem bo začel snemanje filma The revenant, v katerem se bo v glavni vlogi pojavil Leonardo Di Caprio, kmalu pa ga bomo v kinematografih videli tudi v filmih Mad Max: Fury Road, London Road in Child 44.