Usklajevanje dela in družinskega življenja jim očitno ne dela težav. Foto: Reuters
Usklajevanje dela in družinskega življenja jim očitno ne dela težav. Foto: Reuters

"Zabavno je," je modna oblikovalka dejala za People. "To je ena resnično posebna izkušnja, sploh za otroka." Družina veliko časa preživlja ob rockovski glasbi in koncertih, zato mladi Sparrow že kaže znake, da bi želel iti po očetovih stopinjah. "Sparrow se zelo rad oblači točno tako kot njegov oče," je dodala Richie.

Hčerka pa čas raje preživlja v zakulisju. "Harlow včasih sploh ne pride na koncerte, saj je bolj zadržana. Raje ostane na avtobusu in se ukvarja z umetnostjo," je ponosno povedala 34-letnica. "Otroka imata zelo rada avtobus, s katerim skupina koncertira po različnih delih države."

Ravno potovanje z najmlajšimi je razlog, da družina vedno znova odkriva skrite kotičke mest, ki jih obišče, skupna potovanja pa jih le še dodatno povežejo: "Vedno se trudim, da bi v vsakem mestu našla nekaj zabavnega. Močno dvomim, da bi se s tem ukvarjala, če ne bi imela otrok."

"Otroka zelo rada spita na avtobusu. Občutek imam, da jima je posebno všeč, da se vsako jutro zbudita nekje drugje. Hkrati pa ogromno časa preživljata z mano, Joelom ter s celotno ekipo na turneji," je sklenila Richie.