Južnoafričanka je ena najbolje plačanih manekenk na svetu. Foto: Reuters
Južnoafričanka je ena najbolje plačanih manekenk na svetu. Foto: Reuters

Imena novorojenčka, ki se je na njunem domu rodil 19. junija, še ni razkrila, je pa že objavila prvo fotografijo, na kateri se deček oklepa njenega prsta.

"Blažena," je Swanepoelova zapisala ob fotografiji, dodala pa je še srček. "Hvala vsem za lepe želje. Najin deček se je danes zjutraj rodil doma in ne bi mogel biti popolnejši," je še dodala.

29-letnica je nosečnost potrdila decembra lani, najavo pa je pospremila s fotografijo, na kateri v zeleni obleki ponosno razkazuje nosečniški trebušček. "Božič je letos prišel zgodaj ... št. 2," je zapisala, potem pa januarja potrdila, da bo rodila še enega sina.

Za People je avgusta lani dejala, da današnja družba ženske straši pred naravnim porodom. "S tem se ne strinjam, saj je popolnoma izvedljiv, če se na to pravilno pripravite. V bistvu sem bila presenečna, kako hitro sem se po prvem porodu vrnila v ustaljene tirnice. Ljudje smo resnično neverjetna bitja."

Južnoafričanka, ki velja za eno najbolje plačanih manekenk na svetu (bila je tudi že na osmem mestu Forbesovega seznama), si je družino ustvarila s še enim uspešnim manekenom, Brazilcem Hermannom Nicolijem, s katerim sta par že skoraj desetletje, leta 2015 pa sta se tudi zaročila.