Ukradli so mu predmete v vrednosti 677 tisoč evrov. Foto: Reuters
Ukradli so mu predmete v vrednosti 677 tisoč evrov. Foto: Reuters

Vlomilec je med drugim ukradel torbo znamke Louis Vuitton, 11 ročnih ur prestižnih znamk, več kosov nakita in deset parov očal, prekritih z diamanti in biseri, so za BBC potrdili policisti.

Maluma je sicer eno največjih imen latinoglasbe, v Rusijo pa je pripotoval ravno zaradi ogleda tekem na svetovnem nogometnem prvenstvu in podpiranja domače nogometne reprezentance. Policisti so že odprli preiskavo in raziskujejo, komu je sploh uspelo vlomiti v hotelsko sobo in nato še ukrasti tako veliko količino predmetov.

Glasbenik stanuje v hotelu Four Seasons, hotelski predstavniki za odnose z javnostmi pa so že pojasnili, da varnost gostov in njihovih osebnih predmetov jemljejo zelo resno, zato so policijo obvestili v istem trenutku, ko so bili o ropu obveščeni tudi sami.

Maluma se je sicer v Rusiji med drugim udeležil tekme med Japonsko in Kolumbijo (kjer je sicer Kolumbija izgubila z 1:2). Na družbena omrežja je objavil fotografijo, ki ji je dodal pripis, da "je končno prišel dan, ko lahko podpiramo domačo reprezentanco".