Ena najuspešnejših teniških igralk v zgodovini svoje kariere ne namerava končati tako kmalu. Foto: Reuters
Ena najuspešnejših teniških igralk v zgodovini svoje kariere ne namerava končati tako kmalu. Foto: Reuters

Serena Williams je gola pozirala za avgustovsko naslovnico revije Vanity Fair in v intervjuju spregovorila o svoji nosečnosti in športni prihodnosti.

V intervjuju za ameriško revijo je športnica povedala, da še vedno ni popolnoma dojela, da jo čaka materinska vloga. Ob tem je zaupala tudi, da je bila ob svoji nosečnosti popolnoma šokirana in da je opravila kar šest testov nosečnosti, preden je verjela, da resnično lahko pričakuje svojega prvega otroka.

Da je noseča, je izvedela en teden, preden je v finalu Odprtega prvenstva Avstralije premagala svojo sestro Venus Williams in s tem postala najstarejša zmagovalka na turnirjih za grand slam ter hkrati ponovno prevzela prvo mesto na ženski WTA-lestvici.

35-letna superzvezdnica sicer trenutno zaseda 4. mesto, a najavlja, da se že januarja namerava vrniti na teniška igrišča in da njena zgodba še ni končana.

Ameriška tenisačica otroka pričakuje s svojim zaročencem, soustanoviteljem spletne strani Reddit, Alexisom Ohanianom. Novico o nosečnosti sta z javnostjo delila aprila.