Bobbi Kristina je veliko prahu dvignila tudi takrat, ko se je poročila z Nickom, ki ga je Whitney vzela k sebi, ko je bilo fantu 12 let. Foto: EPA
Bobbi Kristina je veliko prahu dvignila tudi takrat, ko se je poročila z Nickom, ki ga je Whitney vzela k sebi, ko je bilo fantu 12 let. Foto: EPA

Kaj točno se je zgodilo z 21-letno hčerko slavne pevke Whitney Houston, še ni znano. Nezavestno jo je v kadi včeraj zvečer našel njen soprog Nick Gordon, ki ji je takoj nudil prvo pomoč in poklical reševalce. Odpeljali so jo v bolnišnico North Fulton Hospital, kjer so zdravniki stabilizirali njeno dihanje, še vedno pa je na oddelku za intenzivno nego, kjer jo zadržujejo v umetni komi.

"Ne vemo, kaj se je zgodilo," je potrdil njen bratranec Jerod Brown. Zaradi podobnosti z dogodkom, ki se je zgodil pred slabimi tremi leti, ko so v kopalni kadi našli mrtvo Whitney Houston, se številni sprašujejo, ali je imela tudi Bobbi Kristina težave z alkoholom in drogami. "Krissi se ne drogira. Že nekaj časa ne pije več in ne uporablja drog, tudi kadi manj. Posveča se glasbi in zato želi ohraniti dober glas. Zelo lep glas ima," je povedal Jerod.

Whitney je umrla 11. februarja 2012, ko je bila Bobbi Kristina stara le 18 let. Pevko so neodzivno našli v kopalni kadi v hotelski sobi v Los Angelesu. Uraden vzrok smrti je bila utopitev, v njeni krvi pa so našli sledi kokaina. Poleg tega je imela Whitney tudi težave s srcem.

Bobbi Kristina je bila ob materini smrti popolnoma sesuta, v medije pa so večkrat pricurljale fotografije, na katerih je bilo mogoče videti, kako uživa alkohol ali droge. Brownova je vedno zanikala, da uživa nedovoljene substance, je pa vir blizu pevke potrdil, da je zaradi velikega pritiska, ki ga je doživljala kot hčerka velike zvezde, večkrat zaužila "kaj za sprostitev": "Pravi, da zdaj že nekaj mesecev ne uživa ničesar," je še dodal vir.

"Še vedno žaluje, ampak se trudi ostati pozitivna," je povedal bratranec in dodal, da je za Bobbi še posebej težko v času obletnice Whitneyjine smrti. Pred dnevi je 21-letnica na Twitterju zapisala: "Pogrešam te, mami. Z vsako sekundo te imam bolj rada."