Justin se že veseli
Justin se že veseli "darila". Foto: Instagram

Pevec in igralec je 31. januarja dopolnil 34 let. Za rojstni dan je prejel veliko čestitk slavnih prijateljev in svojih oboževalcev, ki se jim je zahvalil z nepričakovano fotografijo okroglega trebuščka svoje žene Jessice.

Ameriški mediji so že novembra lani napovedovali, da bosta pevec in leto mlajša igralka kmalu zibala. Novice so potrdili tudi nekateri viri blizu para, sama zvezdnika pa do zdaj novice nista komentirala, zato je Justin še toliko bolj presenetil z objavo na Instagramu. "Hvala vsem za rojstnodnevne čestitke. To leto bom dobil najboljše darilo. Komaj čakam," je ob fotografiji, ki jo lahko vidite na desni, zapisal pevec in dodal, da še ne vesta, katerega spola bo otrok.

Timberlake in Bielova sta oktobra praznovala drugo obletnico poroke. Zvezdnika sta se zbližala leta 2007. Štiri leta pozneje sta doživela krizo in se za kratek čas razšla, nato pa sta ugotovila, da drug brez drugega ne moreta in Timberlake je svojo izbranko zaprosil za roko. Večno zvestobo sta si obljubila leta 2012 na jugu Italije v krogu družine in prijateljev. Pred tem je bil pevec in igralec v zvezi z Britney Spears in Cameron Diaz, Bielova pa med drugim z Ryanom Reynoldsom in Chrisom Evansom.