Coco je ena najbolj iskanih manekenk. Foto: EPA
Coco je ena najbolj iskanih manekenk. Foto: EPA
Malčica ima že svoj profil na Instagramu. Foto: Instagram Ioni Conran
Coco Rocha s svojo Ioni. Foto: Instagram Coco Rocha

26-letna manekenka, ki se za nekaj časa poslavlja z modnih pist, je konec tedna prvič postala mamica, svoje veselje pa je delila tudi prek družbenih omrežij: "Z Jamesom sva zelo ponosna, da sva na svetu pozdravila zdravo in prelepo deklico." Tudi britanski umetnik James Conran je na tvit prenesel svoje navdušenje, saj so zdaj trije.

Novopečena mamica je povedala, da ne more verjeti, kako Ioni hitro raste, saj se je že v enem dnevu zelo spremenila. Napisala pa je še, da jo na eni izmed fotografij spominja na manekenko Gigi Hadid.

Mala Ioni ima že svoj profil na Instagramu, kjer za zdaj v njenem imenu fotografije objavlja slavna manekenka, ki je pod opisom napisala: "Nekoč znana kot dojenček Coran, mi zdaj rečejo Ioni."

Rocha in Conran sta se poročila leta 2010 v Franciji, 9. junija pa bosta praznovala peto obletnico poroke. V enem izmed intervjujev je Coco povedala, da ne ve, kaj bi počela brez Jamesa, obenem pa se mu je zahvalila, ker je dal smisel njenemu življenju.

Ljubljenka v modnem svetu
Coco, ki ima ukrajinske in irske korenine, je agent odkril leta 2002 med irskim plesnim tekmovanjem. Do takrat ni nikoli razmišljala o manekenstvu, niti ga ni spremljala, profesionalno se je začela z modo ukvarjati leta 2004, veliki uspeh pa je prišel dve leti pozneje, ko je odprla modno revijo Cristiana Lacroixa v Parizu. Sledila so sodelovanja z Marcom Jacobsom, Anno Sui, Stello McCartney, Emanuelom Ungarom, prav v zaodrju modne revije Anne Sui pa jo je ustavila slavna manekenka Naomi Campbell, ki ji je stisnila roko in povedala, da je Coco njena nova najljubša manekenka. Krasila je naslovnice vseh najpomembnejših modnih revij, v svojih kampanjah so jo želele najprestižnejše modne znamke Chanel, Lanvin, Zac Posen, Dior, Balenciaga, Yves Saint Laurent ...

Modni agent James Scully je povedal, kaj krasi Coco, ki je bila lani imenovana za najboljšo kanadsko manekenko: "Priznam, da nisem verjel vanjo, preden sem jo spoznal, a me je osvojila v petih sekundah, čisto očaran sem bil in končno sem razumel, zakaj jo imajo vsi tako radi. Nekateri menijo, da je njen videz specifičen, jaz pa menim, da je najbolj kameleonska med vsemi manekenkami."