Tretji otrok je na poti. Foto: EPA
Tretji otrok je na poti. Foto: EPA

38-letna igralka, ki je po pisanju ameriških medijev noseča tri mesece, naj bi zaradi nosečnosti zapustila snemanje drugega dela filma Mojstri iluzij (Now You See Me). Skupaj s štiri leta starejšim zvezdnikom Borata, Ali-G-ja in Diktatorja imata že dve hčerki - štiriletno Elulo Lottie Miriam in skoraj sedemletno Olive.

Igralski par je zelo rezerviran, ko gre za njuno zasebno življenje, pa je igralka v intervjuju za Telegraph lani povedala, da je kariero zaradi družine postavila na stranski tir: "Družina je 100-odsotno na prvem mestu, je moja prioriteta. Zdaj igram predvsem v stranskih vlogah, ampak to mi je všeč, saj so tudi zanimivejše."

Poroka v romantičnem Parizu
Igralca sta se začela sestajati že leta 2002, zaročila leta 2004, pred oltar pa sta se odpravila leta 2010. Natančneje 22. marca, ko sta si na romantičnem poročnem obredu ob sončnem zahodu v Parizu obljubila večno zvestobo. Prstana sta si sicer nameravala natakniti že veliko prej, vendar sta poroko večkrat prestavila zaradi svojih filmskih in študijskih projektov.

Poročila sta se po tradicionalnih judovskih običajih, saj so Cohenovi starši goreči verniki, pridružila pa se jim je tudi Isla, ki je več let proučevala judovske zapise in na koncu še sama sprejela judovsko vero.