Na poročni obleki je imela več kot 500 tisoč kristalčkov. Foto: AP
Na poročni obleki je imela več kot 500 tisoč kristalčkov. Foto: AP

23-letna avstrijska pevka in manekenka je na poroki nosila 46 kilogramov težko obleko, ki je bila izdelana posebej zanjo, posuta pa je bila z več kot 500 tisoč kristalčki.

Poroka je potekala v stolnici svetega Justa v Trstu, med povabljenimi je bilo 250 sorodnikov in prijateljev. Nevesto in njeno obleko s kar osem metrov dolgo vlečko je pred oltar pospremil oče Paul Swarovski, sledilo pa je poročno slavje v približno 20 kilometrov oddaljenem hotelu Falisia v Portopiccolu. Celotno slavje je trajalo tri dni, poročno noč pa so gostje sklenili z ognjemetom.

Za izdelavo poročne obleke je dedinja draguljarskega imperija izbrala modnega oblikovalca Michaela Cinca, ki sicer deluje v Dubaju. Zanjo je poleg poročne kreiral še dve obleki, v kateri se je preoblekla med sprejemom - srebrno obleko brez naramnic, ki se je svetlikala še bolj kot poročna obleka, ter svetlikajočo se rdečo obleko z vlečko, poroča ameriški tabloid People.

Po končanem slavju je tudi sama na družbenem omrežju Instagram objavila fotografijo. "Večni da sem rekla ljubezni mojega življenja," je zapisala. Mladoporočenca sicer medene tedne preživljata v Saint Tropezu. "Nikoli nisem bila srečnejša," je še dodala ob fotografiji.

Več poročnih utrinkov si lahko ogledate na spodnjih fotografijah.

A post shared by Le S-Catenate (@lescatenate) on Jun 20, 2017 at 2:10pm PDT