Mnogi v Cari vidijo naslednico Kate Moss. Foto: Reuters
Mnogi v Cari vidijo naslednico Kate Moss. Foto: Reuters
David Gandy
David Gandy, edini moški med deseterico. Foto: Reuters

Čeprav je 24-letnica leta 2015 napovedala, da se je naveličala manekenskih vod, očitno še vedno dobo služi na račun donosnih pogodb s Channelom, Pumo in blagovno znamko kozmetike Rimmel.

Samo lani je zaslužila skoraj devet milijonov evrov, kar pomeni, da na dan zasluži več kot 24.000 evrov. Cara, ki se je odločila, da se bo raje posvetila igralstvu, je tako postala najbolje plačana manekenka v Veliki Britaniji.

Med deseterico najbolje plačanih le en moški
Prehitela je celo modno ikono Kate Moss, ki je lani zaslužila 5,5 milijona evrov in se na presenečenje mnogih uvrstila šele na tretje mesto. Prehitela jo je tudi Rosie Huntington -Whiteley, ki je po zaslugi pogodbe z znamko Marks & Spencer zaslužila sedem milijonov evrov, poroča Vogue.

Edini moški mode, David Gandy, se je s 4,5 milijona evrov uvrstil na četrto mesto, Naomi Campbell pa s je 3,3 milijona evrov zasedla peto. Do desetega mesta se nato zvrstijo še hčerka Jerry Hall in Micka Jaggerja Georgia May Jagger, Edie Campbell, Jourdan Dunn, Erin O’Connor in sestra Kate Moss Lottie Moss.