Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Škamperle Tjaša

Zgodbe Francka, 89 let, kmetica: "Sem polna življenja!"

26.12.2019

Praznični dnevi prinašajo tudi navdihujoče zgodbe. Ena takšnih je zgodba klene in vedre kmetice Francke Mljač iz Prelož pri Lokvi.

Novice Leto 2020 bo pomembno za škofijo Koper

24.12.2019

Na predvečer božiča, enega izmed največjih krščanskih praznikov, bodo nocoj po cerkvah polnočnice. V koprski stolnici jo bo daroval koprski škof Jurij Bizjak. V prihodnjem letu bo v koprski škofiji kar nekaj pomembnih dogodkov.

Novice Naravna ali umetna smrečica?

24.12.2019

Plastično božično drevo enkrat bolj obremenjuje okolje od naravnega. Tudi pri prazničnih okrasitvah obstajajo ekološke rešitve. Ena od možnosti je izposoja božičnih dreves v loncih.

Novice Božična zvezda je v naravi večji grm

25.12.2019

Praznično lončnico smo z božično-novoletnimi prazniki začeli povezovati v 20. stoletju, ko so trgovci našli novo tržno nišo. Rastline, ki jih prodajajo v prazničnem času, so drugačne od tistih, ki rastejo v naravnem okolju.

Zgodbe Prvi mož Luke Koper: "Fleksibilnost ne bo nikoli več takšna, kot je bila."

18.12.2019

Luka Koper bo imela letos nekaj več kot 39 milijonov evrov čistega dobička, kar je 3 odstotke več od načrtov. V primerjavi z lanskim letom so pretovorili nekoliko manj tovora - to je 23 milijonov ton.

Novice Se afera »Nestale bebe« seli tudi v Koper?

13.12.2019

Srbska javnost že nekaj časa spremlja zgodbe o ukradenih otrocih. Društvu Izginuli dojenčki Beograda se oglašajo matere, ki so jim v porodnišnici dejali, da je njihov otrok umrl, ter posvojene osebe, ki iščejo biološke starše.

Novice 2TDK je razpis za glavna dela drugega tira podaljšal

11.12.2019

Sprva je prijavo podjetij, ki bi izkazala zanimanje za graditev, pričakovalo do 20.decembra. V koprskem pristanišču je bil letos od januarja do septembra ladijski pretovor za 3 odstotke nižji od načrtovanega, a kljub temu poudarjajo: drugi tir je nujen.

Novice Zaradi pomanjkanja kadra v Izoli ne bodo okrnili dela na oddelkih bolnišnice

11.12.2019

Razpisi so stalno odprti. Prijave so, a jih ni dovolj. Predlagajo sistemske ukrepe, poudarjajo pa, da je treba začeti tudi z dejavnostmi, ki bodo povečale ugled in spoštovanje teh poklicev.

Novice Nepravilnosti na Upravni enoti Koper, minister ni izbral novega načelnika

11.12.2019

Minister za javno upravo Rudi Medved se je odločil, da ne izbere predlaganega kandidata Valterja Furlaniča za načelnika Upravne enote Koper, zato bodo razpis ponovili.

Novice Veliko podjetij bi si izplačilo božičnice lahko privoščilo

10.12.2019

Čeprav so poizvedovanja o višini nagrad v tem času že običajna stvar, se nanje odzove bolj malo delodajalcev, pa čeprav bi se lahko kateri z radodarnostjo do delavcev tudi pohvalili.

Novice Zavod Modri december utrjuje svoje temelje

07.12.2019

Zavod za spodbujanje zavedanja avtizma in Aspergerjevega sindroma Koper Modri december je v letošnjem letu dobil nov zagon. Trenutno je na prelomni točki, nastopil je čas za profesionalizacijo delovanja.

Zgodbe Zakon o živinoreji še ne pozna boškarina

07.12.2019

V Abitantih so predstavili rezultate čezmejnega projekta APRO med Slovenijo in Hrvaško. Eden od ciljev je bila vrnitev istrskega goveda, ki je pred desetletji izginilo s pašnikov slovenske Istre in Čičarije.

Stran 19 od 46
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov