Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Od muhe do slona • oddaje

Od muhe do slona Od muhe do slona

11.12.2015

V tokratni oddaji bomo govorili o zelo nalezljivi in nevarni virusni kužni bolezni - pasji in mačji kugi. Izvedeli boste kako se psi in mačke okužijo, kako prepoznamo bolezen in kako jo zdravimo. Zanimalo pa nas je tudi kakšna zaščitna sredstva, za zmanjšanje števila konfliktov med človekom in medvedom, bodo prejeli zainteresirani rejci živine in čebelarji v okviru projekta LIFE DINALP. V petek ob 11.30 na Prvem programu radia Slovenija! Pripravlja Robert Bogataj.

Od muhe do slona Od muhe do slona

23.10.2015

V okviru projekta LIFE DINALP BEAR pravkar poteka akcija ocenjevanja številčnosti medvedov s pomočjo genetike. Izvedeli boste kako 2000 lovcev in gozdarjev, pomaga zbirati vzorce medvedov po celotnem življenjskem prostoru medveda v Sloveniji in na Hrvaškem. Ker letos mineva 10 let od ustanovitve smo obiskali Zavetišče za hišne živali Oskar v Vitovljah. V petek ob 11.30 na Prvem programu radia Slovenija! Pripravlja Robert Bogataj.

Od muhe do slona Nevenka Štor in psička Neli sta svetovni prvakinji

02.10.2015

Na Svetovnem prvenstvu reševalnih psov, ki je potekalo na Danskem in se ga je udeležilo 120 reševalcev s psi iz 20 držav, je Slovenija dosegla izjemen uspeh saj sta Nevenka Štor in njena 6 let stara gladkodlaka prinašalka Neli postali svetovni prvakinji v iskanju pogrešanih oseb v naravi. Ekipa Enote reševalnih psov Slovenije pa je bila najboljša še v ekipnem seštevku. Več v petek ob 11.30 na Prvem programu radia Slovenija! Pripravlja Robert Bogataj.

Stran 1 od 6
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov