Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sobotna bralnica • oddaje

Sobotna bralnica Živali

22.09.2018

V Sobotni bralnici sta se Simona in deklica Abi pogovarjali o živalih, prisluhnite pa tudi trapasti zgodbi.

Sobotna bralnica Šola

08.09.2018

Začelo se je novo šolsko leto, zato smo Sobotno bralnico posvetili šoli, ob tem pa tudi razmišljanju o glasbi. Pripravila Simona Kopinšek.

Sobotna bralnica Delfini

28.07.2018

Sobotno bralnico zadnjo julijsko soboto smo namenili predstavitvi prekrasnih morskih sesalcev – delfinov. Tudi sicer smo se v oddaji povsem posvetili morju, saj je o njem napisanih veliko knjig. Pripravila Simona Kopinšek.

Sobotna bralnica VDV, Grajski vrabec, pisma

16.06.2018

V oddaji smo odprli platnice knjige VDV – Veliki dobrodušni velikan Roalda Dahla, pokukali v zgodovino pisanja in pošiljanja pisem, ob koncu pa prebrali še odlomek iz knjige Grajski vrabec.

Sobotna bralnica Žiga špaget je za punce magnet

02.06.2018

V oddaji Sobotna bralnica smo predstavili prav posebno knjigo, ki jo lahko prebiramo tudi s tipanjem. Tako imenovane tipanke so v Sloveniji sicer redkost, med njimi pa je z letošnjo nagrado DESETNICA nagrajena slikanica – tipanka: Žiga špaget je za punce magnet pisateljice Aksinje Kermauner. Bralni odlomek pa smo namenili legendarnemu Palčku Smuku, ki živi ob pravljičnem ribniku. Oddajo je pripravila Simona Kopinšek.

Sobotna bralnica Branje za bralno značko

19.05.2018

Sobotno bralnico smo namenili branju za bralno značko in predstavili knjige, ki so ravnokar izšle pri slovenskih založbah.

Sobotna bralnica Čudo!

05.05.2018

V oddaji Sobotna bralnica smo razprli platnice svetovne uspešnice ČUDO, romana o desetletniku Avgustu, ki je zaradi prirojene drugačnosti med vrstniki pravo ČUDO! Oddajo je pripravila Simona Kopinšek.

Sobotna bralnica Alenka Spacal

21.04.2018

S Sobotno bralnico se Radio Maribor pridružuje 21. festivalu Slovenski dnevi knjige v Mariboru. Gostja oddaje je bila avtorica Alenka Spacal, pisateljica in ilustratorka knjig za otroke. Predstavila je svojo novo slikanico z naslovom Kako ti je ime? Oddajo je pripravila Simona Kopinšek.

Sobotna bralnica Dva prijatelja - Helena Kraljič

07.04.2018

V oddaji smo vzeli pod drobnogled slikanico Dva prijatelja, pisateljice Helene Kraljič in razmišljali o vsem, kar prijateljstvo je in kako ga negovati. Pripravila Simona Kopinšek.

Sobotna bralnica Kura ali jajce

24.03.2018

V oddaji smo predstavili zabavno, malce filozofsko knjigo Kura ali jajce, ob kateri se bo nasmejala vsa družina. Pripravila Simona Kopinšek.

Sobotna bralnica Revija PIL

10.03.2018

Sobotno bralnico smo namenili listanju in prebiranju revije PIL, ki osnovnošolke in osnovnošolce nagovarja že 70 let. Oddajo je pripravila Simona Kopinšek.

Sobotna bralnica slikanica ČE...

24.02.2018

Ali ste vedeli, da če bi 3,5 milijarde let življenja na Zemlji strnili v eno uro, bi se dinozavri pojavili v 56. minuti in izginili po treh minutah ... O osupljivem pogledu na velike ideje in številke govori slikanica ČE ... Oddajo je pripravila Simona Kopinšek.

Stran 1 od 6
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov