Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Dan slovenske hrane, ki je bil v obliki tradicionalnega slovenskega zajtrka prvič izveden pred 12. leti se je letos podaljšal v teden slovenske hrane. To bo po lanski odločitvi vlade vsak tretji teden v novembru. Namenjen je poudarjanju prednosti in koristi lokalno pridelane hrane. Ta je bolj sveža, ima več hranil in nosi zgodbo ljudi in pokrajin, kjer je zrasla. Je pa tudi dražja od uvožene, pridelane drugje. Uvožena sadje in zelenjava ter meso prevladujejo na policah slovenskih trgovin. Vrhunec tedna slovenske hrane bo jutrišnji tradicionalni slovenski zajtrk. Tokrat pod sloganom: MOJ NAJ ZAJTRK. O prednostih in izzivih pri pridelavi in predelavi slovenske hrane se je v oddaji Ob osmih Jure Čepin pogovarjal s Tatjano Zagorc direktorico združenja kmetijsko živilskih podjetij pri gospodarski zbornici Slovenije.
233 epizod
Tomaž Celestina, Jolanda Lebar, Metka Pirc, Matej Hrastar, Jure Čepin in Miranda Bratkič v oddaji Ob osmih gostijo sogovornike, ki pomagajo razložiti dnevne novice. Zanima jih predvsem, zakaj se nekaj dogaja in kakšen je širši kontekst dnevnega dogajanja. Vsak dan od torka do petka. Ob osmih.
Dan slovenske hrane, ki je bil v obliki tradicionalnega slovenskega zajtrka prvič izveden pred 12. leti se je letos podaljšal v teden slovenske hrane. To bo po lanski odločitvi vlade vsak tretji teden v novembru. Namenjen je poudarjanju prednosti in koristi lokalno pridelane hrane. Ta je bolj sveža, ima več hranil in nosi zgodbo ljudi in pokrajin, kjer je zrasla. Je pa tudi dražja od uvožene, pridelane drugje. Uvožena sadje in zelenjava ter meso prevladujejo na policah slovenskih trgovin. Vrhunec tedna slovenske hrane bo jutrišnji tradicionalni slovenski zajtrk. Tokrat pod sloganom: MOJ NAJ ZAJTRK. O prednostih in izzivih pri pridelavi in predelavi slovenske hrane se je v oddaji Ob osmih Jure Čepin pogovarjal s Tatjano Zagorc direktorico združenja kmetijsko živilskih podjetij pri gospodarski zbornici Slovenije.
Neveljaven email naslov