Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sreda, 1. jul. 2020

Val 202 • Sre, 1. jul.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

05:30
Prva jutranja kronika, Na sporedu ob 5.30

05:45
Dobro jutro

06:00
Novice

06:30
Novice

07:00
Druga jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

07:29
Vreme po Sloveniji

Osrednji lik glasbene zgodbe je Luther Vandross. Ameriški pevec R&B-ja ter soula, ki je umrl na današnji dan pred 15 leti. O njegovi glasbi, zapuščini in vplivu pripoveduje Žiga Murko.

08:30
Novice

Športni plezalci so se v Kopru pomerili na pregledni domači tekmi v balvanskem plezanju. Hkrati so predstavili načrte za letošnjo precej prilagojeno sezono brez velikih tekmovanj.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

09:55
Napoved radijskega sporeda

10:30
Novice

Izbor poteka vsak mesec med tedenskimi zmagovalci, Imeni tedna, ki so jih izglasovali poslušalci. Vsi kandidati za Ime tedna pa glasujejo in izberejo tistega, ki je po njihovem mnenju najbolj zaznamoval mesec. Tokratni kandidati so Srečko Šestan, Darko Đurić, Mojca Matičič, Žiga Zaplotnik in Vesna Fabjan.

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Revolucija pametnih telefonov je pomembno vplivala na migracije, ki so vpisane v samo bistvo človeških družb. Glavna prtljaga sodobnega migranta ni kovček, ampak pametni telefon. Globalna mobilnost pa je vse bolj omejena z »elektronskimi ograjami okrog Zahoda«.

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Tretji kanu ob hitrem vsakdanjem utripu vabijo na odklop, ki bi ga vsakdo od nas moral kdaj pa kdaj opraviti. Na Koncertu doma so nastopili 8. maja. Del koncerta ponovimo v času, ko se glasbeni odri še niso povsem prebudili.

14:20
Obvestila

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:30
Novice

Ponovno dajemo v poslušanje izbor pogovorov s sopotniki in sopotnicami sredinih popoldnevov.

Ponovno dajemo v poslušanje izbor pogovorov s sopotniki in sopotnicami sredinih popoldnevov.

17:30
Novice

17:35
Obvestila

17:36
Popevka tedna

Na zvezi za avtošport AŠ 2005 je zavel nov veter. Po dvajstetih letih so dobili novega predsednika Rada Razpeta, več o njegovi viziji v tokratnih športnih minutah.

Aktualni ali odpadli festivali, posnetki koncertov mednarodno uveljavljenih glasbenikov.

Številne športne panoge so v Sloveniji dočakale svoje vrhunce, nekatere celo več. Zelo malo pa jih je v zgolj nekaj mesecih poseglo po kar dveh in to zelo odmevnih. Slovenska moška rokometna reprezentanca je januarja 2004 postala evropski podprvak, le nekaj mesecev kasneje so se Celjani v Flensburgu razveselili naslova evropskih klubskih prvakov. Dogodka sta delno povezana, v epizodi športnega časovnega stroja Vrnitev v prihodnost pa se bomo posvetili predvsem celjskemu klubu in pohodu na evropski prestol. Ne zamudite ob 21.00.

19:00
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 19.00

Številne športne panoge so v Sloveniji dočakale svoje vrhunce, nekatere celo več. Zelo malo pa jih je v zgolj nekaj mesecih poseglo po kar dveh in to zelo odmevnih. Slovenska moška rokometna reprezentanca je januarja 2004 postala evropski podprvak, le nekaj mesecev kasneje so se Celjani v Flensburgu razveselili naslova evropskih klubskih prvakov. Dogodka sta delno povezana, a v tokratni epizodi športnega časovnega stroja se bomo posvetili predvsem celjskemu klubu in pohodu na evropski prestol. Po prvi tekmi osmine finala je ob pomlajeni zasedbi in zmanjšanem proračunu ter predvsem zaostanku 13 golov kazalo na izpad iz Evrope. A zgodil se je preobrat, lahko mu rečemo tudi čudež, ob otvoritvi nove celjske dvorane, prav v pričakovanju domačega evropskega prvenstva. Sopotnik v tokratnem športnem sprehodu skozi čas je Uroš Volk, ki je takrat doživel svoj rokometni reporterski krst. V slabi uri se bomo vrnili v leto 2003, zakorakali tudi v leto 2004 in na koncu pogledali še v prihodnost.

Zadnja informativna oddaja Zrcalo dneva prinaša strnjen pregled najaktualnejšega dnevnega dogajanja. Zaokrožimo ga vsak dan ob 22.00 na Radiu Slovenija.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov