Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sreda, 24. mar. 2021

Val 202 • Sre, 24. mar.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

05:22
Na valovih odnosov 2021-spot

05:30
Prva jutranja kronika, Na sporedu ob 5.30

05:45
Dobro jutro

06:00
Novice

06:30
Novice

Slovenija bo v dveh delih gostila evropsko prvenstvo za nogometaše do 21 let. Pred drevišnjim uvodom vam v jutranji športni zgodbi predstavljamo, kdo vse je navduševal na tovrstnih prvenstvih v preteklosti in kakšen pomen ima tekmovanje za slovensko nogometno sceno.

07:00
Druga jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

07:29
Vreme po Sloveniji

Mi2 v živo preigravata del novega albuma Črno na belem.

08:30
Novice

Slovenka nogometna reprezentanca s tekmo proti Hrvaški začenja kvalifikacije za svetovno prvenstvo, mlada nogometna reprezentanca domače evropsko prvenstvo. Ob začetku planiškega konca tedna v nogometni preplet ujamemo še Anžeta Kopitarja, ki spet upa na uvrstitev v končnico najmočnejšega hokejskega tekmovanja.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

09:55
Napoved radijskega sporeda

10:30
Novice

Na dan otvoritve 23. Festivala dokumentarnega filma, ki ga pripravljajo v Cankarjevem domu in bo prek spletne platforme ponudil 20 celovečernih in nekaj kratkih filmov, bo v posebnem sklopu Posvečeno na ogled opus filmov slovenskega režiserja, letošnjega Prešernovega nagrajenca Matjaža Ivanišina. Del svojih majhnih, a iskrenih in brezčasnih filmskih mojstrovin, nam bo predstavil v pogovoru z Nino Zagoričnik.

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Od začetka marca je v v prilagoditveni obori na Pokljuki prvi ris, ki bo pod okriljem projekta Life Lynx izpuščen na Gorenjskem. Ime za risa, ki so ga pripeljali iz Romunije, so izbrali učenci Skupnosti šol Biosfernega območja Julijske Alpe. Med številnimi predlogi so se odločili, da ga poimenujejo Tris, Triglavski ris. Kdaj bodo Trisa izpustili v naravo, kaj se od njega pričakuje in kako poteka projekt ponovne naselitve risov iz Romunije in Slovaške v Slovenijo in Hrvaško, kjer bodo okrepili dinarsko populacijo izumirajočih risov, bomo izvedeli v sredo ob 12.00.

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Pod umetniškim imenom nx se skriva 25-letna Tjaša Rupar, novo ime na slovenski glasbeni sceni.

14:20
Obvestila

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Po poti pogovora s profesorjem jedrske fizike Leonom Cizljem in psihiatrinjo, psihoterapevtko Karin Sernec.

16:30
Novice

17:30
Novice

17:35
Obvestila

17:36
Popevka tedna

Cederame so predstavitve albumskih novosti s planetov Pop in Rock. Se pa pogosto dogaja, da je treba za dosledno analizo zvočnega položaja skočiti s prvega na drugega in potem spet z drugega na prvega.

Sredin večer bo nogometno obarvan. V Mariboru se z otvoritveno tekmo med Slovenijo in Španijo začenja evropsko prvenstvo do 21 let, v Stožicah pa kvalifikacije za svetovno prvenstvo s tekmo med Slovenijo in Hrvaško. V bogatem nogometnem večeru z Zlatkom Zahovičem spremljamo tekmo mladih reprezentanc in v družbi nekdanjega soigralca Marinka Galiča še sosedski obračun članskih reprezentanc.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov