Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Nedelja, 23. jan. 2022

Val 202 • Ned, 23. jan.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

06:00
Novice

Tako kot alpski smučarji v Kitzbuehelu so tudi alpske smučarke na tradicionalnem prizorišču tekem za svetovni pokal. Cortina d'Ampezzo vselej ponudi zanimive tekme, tokrat še zanimivejše v luči prihajajočih olimpijskih iger.

07:00
Jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

07:29
Vreme po Sloveniji

08:00
Tri v vrsto: The Yardbirds, The Isley Brothers, Johnny Cash

08:30
Novice

V dopoldanskih športnih minutah se bomo posvetili zimskim športnikom pred bližajočimi se olimpijskimi igrami v Pekingu. Ujeli boste tudi napoved tekme rokometašic Krima v ligi prvakinj.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

Kaj imajo skupnega punčka Ana, ki se strašno trudi igrati na kitaro, a nima posluha, žaba Froga, ki poje preveč pomfrija, maček Rene, ki je iz Maribora in ne mara morske trave, pes Bubu, ki je pač najboljši pes na svetu, in deževnik Krištof z Dolenjskega, ki išče svojega bratranca Sandija? To se sprašujeta tudi igralca Mia Skrbinac in Voranc Boh, ki bosta po stripovski predlogi Anouk Richard Ana in Froga - Bi čigumi?, izdane pri založbi VigeVageKnjige, v nedeljo na Vodnikovi domačiji premierno zaigrala glasbeno predstavo za otroke.

10:30
Novice

Nedeljski gost s svojimi dolgoletnimi izkušnjami v novinarstvu še vedno postavlja najvišje standarde v svojih primarnih žanrih - kolumnah in novinarskih reportažah. Najbolje se znajde na terenu, v pogovoru z ljudmi. Goričan v Ljubljani, Slovenec v svetu. Nedeljski gost bo novinar Ervin Hladnik Milharčič.

11:30
Novice

11:38
Obvestila

V dopoldnevu na Valu 202 bomo pospremili tekmi alpskih smučark in smučarjev za svetovni pokal. Prizorišči bosta Kitzbuehel in Cortina d'Ampezzo, na startu pa tudi slovenski olimpijci.

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor izbere in komentira dogodke tedna.

12:30
Novice

Vse bliže so zimske olimpijske igre v Pekingu. Slovenski olimpijci se na vrhunec sezone pripravljajo na tekmah svetovnega pokala. Zanimivosti bomo prepletli ob dobri glasbi in drugih aktualnih športnih dogodkih. Nogometaši se merijo na dvoranskem evropskem prvenstvu, teniški igralci in igralke na odprtem prvenstvu Avstralije. Slovenska rokometna reprezentanca je že po prvem delu končala nastope na evropskem prvenstvu.

13:30
Novice

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:08
Popevka tedna

17:30
Novice

18:30
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 18.30

V spomin včeraj preminulemu pevcu Akiju Rahimovskemu, boste zdajle danes lahko slišali posnetek koncerta skupine Parni Valjak, ki smo ga posneli v ljubljanskih Križankah septembra leta 2015. 35 pesmi, med njimi mnoge velike uspešnice, je iz hladnega večera naredilo razgreto glasbeno izkušnjo, katere obiskovalci niso hitro pozabili. Prisluhnite še enkrat štirim desetletjem ene najpopularnejših skupin tega prostora, strnjenih v slabe tri ure. Tam, kjer so bili najboljši - na odru.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov