Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Nedelja, 22. maj. 2022

Val 202 • Ned, 22. maj.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

06:00
Novice

Zadnji krog domačega nogometnega prvenstva bo odločen na tekmah v Murski Soboti in Ljubljani. Oba kandidata za naslov Maribor in Koper gostujeta. Kaj ponuja zadnji krog domačega nogometnega prvenstva, izveste v jutranji športni zgodbi.

07:00
Jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

07:29
Vreme po Sloveniji

Dvakratni gremijevec Gregory Porter.

08:10
Imported Break 08:10:00

08:30
Novice

Učiteljica angleščine in novopečena mamica Urška Klasinc ugotavlja, da je zdravstveni sistem v Sloveniji do nosečnic in mamic veliko prijaznejši kot španski.

V dopoldanskem Navalu na šport zaokrožimo sklepni turnir košarkarske Evrolige, ponudimo odzive po drugem atletskem mitingu diamantne lige in napovemo pester nogometni večer z odločitvijo o naslovu državnega prvaka v zadnjem krogu.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

V sredini Mimogrede po svetu smo se odpravili v Grčijo, priljubljeno počitniško destinacijo Slovencev. Vsi tisti, ki radi raziskujejo kulinarične posebnosti držav, ki jih obiščejo, Grčijo po navadi zapuščajo z izjemnimi vtisi. In čeprav je ena najbolj prepoznavnih grških jedi – musaka zelo udomačena tudi v naših vrtčevskih, šolskih, vojaških in službenih menzah, so mnogi šele ob srečanju s pravo, grško musako doživeli pravo gastronomsko razodetje. A skrivnost dobre musake ni v receptu, ampak v svežih lokalnih sestavinah. V vse plasti musake in njene zgodovine se poglabljamo v tokratni ponovitvi Mimogrede po svetu.

10:30
Novice

Uvajamo najnovejše tehnologije, razvijamo nanomateriale, pošiljamo rakete na Mars, spolnost je pa še vedno tabu. Koliko razlogov obstaja, zaradi katerih človek seksa? Našteli so jih 275. Z dr. Gabrijelo Simetinger o pravici do splava, kontracepciji, ginekologih in ugovoru vesti, spolni vzgoji, spolnih praksah, željah, motnjah, zdravljenju, predvsem pa o užitku, ki je, kot boste slišali, bistvo spolnosti.

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

12:30
Novice

Nedeljsko športno popoldne bo v znamenju nogometa in zadnjega, odločilnega kroga državnega prvenstva. V boju za naslov Maribor in Koper loči zgolj točka. V popoldnevu prečešemo aktualne športne teme, se preselimo na svetovno prvenstvo v hokeju na ledu, preverimo, kako se pripravljata slovenski odbojkarski reprezentanci, povzamemo spremembe v slovenskih zimskih reprezentancah in zaokrožimo olimpijske nastope gluhih športnikov.

13:30
Novice

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:12
Popevka tedna

17:30
Novice

Večerni spored 18:25

18:30
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 18.30

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov