Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Torek, 20. sep. 2022

Val 202 • Tor, 20. sep.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

05:18
TIMES LIKE THESE (acoustic)

05:30
Prva jutranja kronika, Na sporedu ob 5.30

05:45
Dobro jutro

06:00
Novice

06:30
Novice

07:00
Druga jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

07:29
Vreme po Sloveniji

Poklon ameriški zasedbi Led Zeppelin, ki se je pred 54 leti odpravila v studio na snemanje prvenca.

08:30
Novice

V dopoldanskem Navalu na šport se posvetimo nogometni reprezentanci, ki jo čakata naslednji dve tekmi lige narodov, in reprezentanci v dvoranskem nogometu, ki nadaljuje s kvalifikacijami za svetovno prvenstvo.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

09:55
Napoved radijskega sporeda

10:30
Novice

Delo od doma je ena bolj pozitivnih dediščin epidemije, saj so ga sprejeli tudi tam, kjer so se mu pred epidemično izkušnjo močno upirali. Kljub vsem prednostim pa je lahko tudi dvorezen meč na področju usklajevanja zasebnega in službenega življenja, čeprav naj bi bila to njegova največja prednost. To kažeta tako raziskava pristojnega ministrstva za delo kot tudi Deloittovo novo poročilo Women & Work 2022: A Global Outlook. To ugotavlja, da epidemija izgorelosti in premalo fleksibilno delo močno ovirata predvsem življenje zaposlenih žensk, ogožata pa tudi že tako izpraznjen kadrovski bazen.

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Družba Slovenski državni gozdovi je podjetje v lasti Republike Slovenije. Gospodarijo in skrbijo za približno 20 % vseh slovenskih gozdov, med strateškimi cilji, ki jim sledijo, pa je tudi dobičkonosno gospodarjenje. To v praksi pomeni, da optimizirajo prodajne cene ter razvijajo lastne kapacitete sečnje in transporta. V njihovi ponudbi storitev fizičnim osebam je med drugim tudi možnost nakupa lesa za kurjavo. V času pred kurilno sezono, ko so cene vseh energentov poskočile in ko se je povpraševanje povečalo, nas je poklical poslušalec, ki pri družbi Slovenski državni gozdovi naroča in kupuje drva že vrsto let. Opozoril nas je, da so prodajo ustavili in,da naročil ne sprejemajo več. Boris Žgajnar se je prejšnji teden zapeljal v Kočevje in preveril. Njegova sogovornika sta bila Miha Zupančič, direktor sektorja za gozdarstvo, in Robi Saje, direktor sektorja za prodajo.

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

O 14. mednarodnem festivalu elektronske glasbe in zvočne umetnosti Sonica v Ljubljani in slikarski razstavi Neže Perovšek v galeriji Simulaker v Novem mestu.

14:20
Obvestila

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:30
Novice

Glose Marka Radmiloviča, začinjene s prefinjenim smislom za humor, preprosto ne smete preslišati!

17:30
Novice

17:35
Obvestila

17:36
Popevka tedna

V popoldanskih športnih minutah se posvetimo osrednjemu domačemu športnemu dogodku v olimpijskih borilnih veščinah in novi epizodi nogometnega podkasta Žoga je okrogla.

Čez nekaj dni bo naš lucidni reper nastopil v ljubljanskih Križankah, mi pa danes obujamo spomin na njegov koncert z Aniko Horvat in Big Bandom RTV Slovenija pred osmimi leti.

Večerni spored 18:25

18:30
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 18.30

Legendarna primorska zasedba Avtomobili neprekinjeno deluje že štirideset let. Visoki jubilej njeni člani obeležujejo z enajstim studijskim albumom Sijaj. Nova glasba je še vedno prepoznavno »avtomobilska«, tematika pa valuje od potovanj po svetu in Sloveniji in do drugih svetov, o katerih boste imeli priložnost razmisliti sami. Marsikaj zanimivega bo na obisku razkril pevec in avtor besedil Marko Vuksanović.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov