Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sobota, 29. jun. 2024

Val 202 • Sob, 29. jun.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

06:00
Novice

Športne plezalke in plezalci se pred olimpijskimi igrami v Parizu merijo na tekmi svetovnega pokala v Innsbrucku. Janja Garnbret je na Tirolskem z zmago v balvanskem plezanju potrdila dobro pripravljenost pred najpomembnejšo tekmo v letu.

07:00
Druga jutranja kronika: Jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

Mineva 30 let, odkar so Oasis začeli dvigovati prah s svojim prvencem. Junija leta 1994 so izdali skladbo Shakermaker, ki je napovedovala album Definately Maybe. Ta je konec poletja tistega leta postal najbolj prodajan debitantski album v britanski zgodovini.

08:30
Novice

Izbor sezone Radiovednih začenjamo z nečim, kar je precej aktualno tudi med počitnicami, s fotografijami. Vida Lestan je februarja pogledala med svoje stare fotografije in poizvedovala, zakaj imamo na njih včasih rdeče oči.

Po dveh dneh premora se bodo na evropskem prvenstvu v Nemčiji začeli izločilni boji. V Berlinu se bosta danes pomerili Švica in Italija, v večernem obračunu v Dortmundu še Nemčija in Danska. V Firencah se bo začela 111. kolesarska dirka po Franciji, na kateri bo nastopilo pet Slovencev, tekmovalni spored v Lodžu pa ponuja polfinalna dvoboja zaključnega turnirja odbojkarske lige narodov.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

Najbolj dobrodelen festival v Sloveniji praznuje 20 let. Na Valu 202 pripovedujemo zgodbo o Gori Rocka, festivalu v naselju, ki nima niti trgovine. Z nami so srčni domačini, ki živijo za ta glasbeni festival, pa glasbeniki in številni drugi, ki so zaznamovali 20 let festivala na Šentviški Gori.

10:30
Novice

11:30
Novice

11:38
Obvestila

12:30
Novice

13:30
Novice

14:20
Obvestila

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Na evropskem nogometnem prvenstvu v Nemčiji so se s tekmo med Italijo in Švico začeli dvoboji osmine finala. Slovenija se bo v ponedeljek zvečer v Frankfurtu pomerila s Portugalsko in njenim prvim zvezdnikom Cristianom Ronaldom. V sobotnem popoldnevu spremljamo še prvo etapo kolesarske dirke po Franciji, ki se je prvič v 111-letni zgodovini začela na italijanskih cestah, ter zaključni turnir odbojkarske lige narodov na Poljskem. V Lodžu sta danes obe polfinalni tekmi.

16:12
Popevka tedna

17:30
Novice

17:35
Obvestila

18:30
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 18.30

Slovenski odbojkarji v Lodžu lovijo zgodovinsko uvrstitev v finale lige narodov. Nocojšnji nasprotniki so Japonci, ki so v letošnjem letu edini premagali Slovence.

Glasba, ki jo le redkokdaj ali nikoli ne zasledite v rednih glasbenih opremah. Še manj verjetno pa je, da jo boste slišali na drugih radijskih postajah.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov