Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sreda, 10. jul. 2024

Val 202 • Sre, 10. jul.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

05:30
Prva jutranja kronika, Na sporedu ob 5.30

05:45
Dobro jutro

06:00
Novice

06:30
Novice

V prvem polfinalu nogometnega prvenstva v Nemčiji sta se pomerili Španija in Francija. Drugega finalista bo dal nocojšnji obračun Anglije in Nizozemske v Dortmundu.

07:00
Druga jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

Kviz s pravilnimi odgovori, ki vam verjetno ne bodo prišli prav, razen ob sredah zjutraj.

08:30
Novice

Premiere nove domače glasbe

V nogometno obarvani oddaji se posvetimo polfinalnim obračunom evropskega prvenstva v Nemčiji, kjer bo nocoj znan še drugi finalist. Tega bo dal dvoboj Anglije in Nizozemske. Pod pokroviteljstvom Evropske nogometne zveze pa so se v tem tednu začeli kvalifikacijski boji za uvrstitev v klubska tekmovanja. V prvem predkrogu lige prvakov bodo slovenski državni prvaki Celjani gostovali v Talinu pri Flori.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

10:30
Novice

"So otroci, ki se zbujajo ponoči, jokajo, ki jih je treba potolažiti, z nami je deklica, ki je neutolažljiva, vendar ne zaradi domotožja, pa fantek, ki je pred kratkim izgubil mamico. Zgodbe so presunljive in težke, nikoli ne drezamo in ne sprašujemo, dajemo jim le občutek varnosti, da lahko spregovorijo, in njihove zgodbe so res težke," o izkušnjah s prvega letošnjega letovanja pravi Nina Balent iz Zveze Anita Ogulin in ZPM.

Poletni tabori so ob zabavi, sprostitvi in uživanju v počitniškem času dobra priložnost tudi za učenje življenjskih veščin, prepoznavanje in pomoč otrokom v stiskah, žal včasih tudi za to, da se otroci lahko do sitega najedo. In še vedno jih ni malo, ki na tabore prihajajo brez najosnovnejših potrebščin. In ki se najraje nikoli ne bi vrnili domov.

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Spomladi je dvignila prah informacija o načrtih za privatizacijo Pošte Slovenije. Na srečo se je izkazalo, da gre za lažno novico, saj ta državna družba ostaja med strateškimi naložbami. Preverili smo, kaj se dogaja v ozadju in kaj pravijo poštni delavci na terenu in kaj uprava.

12:30
Novice

Petnajstminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanja, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Od Švedske, kjer se le poredko uporablja gotovina, do Japonske, kjer je plačevanje s kartico mogoče le v prestolnici. V tokratni epizodi Glas mednarodne ulice sprašujemo tujce, kaj menijo o brezgotovinskem plačevanju. Kdaj plačati s kartico in kdaj z gotovino? Kakšne prednosti ali slabosti vidijo v digitalizaciji bančništva? In kakšne so prakse v državah, iz katerih prihajajo?

14:20
Obvestila

14:30
Novice

Tekmovalni spored Toura po včerajšnji ravninski prinaša novo gorsko etapo s kar šestimi kategoriziranimi vzponi v osrednji Franciji.

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:30
Novice

17:30
Novice

17:35
Obvestila

17:36
Popevka tedna

Pred večernim polfinalom med Anglijo in Nizozemsko predstavimo obe nogometni reprezentanci in njuno pot do sklepnih bojev evropskega prvenstva v Nemčiji. Minute v oddaji namenjamo še razpletu 11. etape kolesarske dirke po Franciji, prve gorske v tem tekmovalnem tednu.

18:30
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 18.30

V Dortmundu se za drugo finalno vstopnico nogometnega prvenstva merita reprezentanci Nizozemske in Anglije.

22:00
Glasba: I'M NOT COMING BACK

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov