Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Nedelja, 25. avg. 2024

Val 202 • Ned, 25. avg.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

06:00
Novice

V Stožicah so se na spektaklu Gorana Dragića pomerili košarkarski zvezdniki, njegovi nekdanji soigralci in prijatelji, ki so zaznamovali njegovo bogato kariero. Na dobrodelnem dogodku so sodelovali Luka Dončić, Nikola Jokić, Steve Nash in številni drugi zvezdniki tega športa.

07:00
Druga jutranja kronika: Jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

Billy Ray Cyrus, Gene Simmons in Rob Halford praznujejo rojstne dneve. Vsota je 211.

08:30
Novice

Od Švedske, kjer se le poredko uporablja gotovina, do Japonske, kjer je plačevanje s kartico mogoče le v prestolnici. V tokratni epizodi Glas mednarodne ulice sprašujemo tujce, kaj menijo o brezgotovinskem plačevanju. Kdaj plačati s kartico in kdaj z gotovino? Kakšne so prakse v državah, iz katerih prihajajo? In kakšne so prednosti in slabosti prehoda na brezgotovinsko družbo?

6. kolo prve nogometne lige prinaša največji slovenski derbi. V Ljudskem vrtu bo Maribor pozno popoldan gostil Olimpijo. Ob pričakovanjiih iz taborov večnih tekmecev se posvetimo še včerajšnjemu košarkarskemu spektaklu Gorana Dragića, ki se je od igralske kariere poslovil na tekmi s številnimi svetovnimi zvezdniki.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

Pripovedovalski festival Pohorska pravljica že 13. leto ob pomoči najboljših slovenskih pripovedovalk obuja in raziskuje pripovedovalsko in pravljično dediščino v povezavi z naravo, tem prvobitnim svetom, s Pohorjem, reko Dravo in njenim svetom vred.

10:30
Novice

Naš tokratni Nedeljski gost je zagrizen kolesar, ampak bolj množično ga poznamo po prvem pogoju za uživanje na kolesu – vremenu. In kaj je lahko na svetu hujšega kot to, da se metereolog zmoti? Več nam bo povedal Andrej Velkavrh, ki vreme napoveduje že štiri desetletja.

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

12:30
Novice

Kolesarje na dirki po Španiji od prvega dneva premora loči le še današnja gorska etapa, ki se bo po skoraj 180 kilometrih končala v Granadi. V nedeljskem popoldnevu spremljamo še nogometne boje državnega prvenstva. V 6. krogu se prvič v sezoni merita večna tekmeca, Maribor in Olimpija, ki se oba še borita za evropsko jesen. Motokrosist Tim Gajser na VN Švice brani majhno prednost v skupni razvrstitvi svetovnega prvenstva, posvetimo pa se še pripravam košarkarjev Krke na novo sezono ter spektaklu zlatega kapetana košarkarske reprezentance, Gorana Dragića, ki se je dokončno poslovil od igralske kariere. V Stožicah se je na dobrodelnem dogodku pomeril s številnimi svetovnimi zvezdniki, nekdanjimi soigralci in prijatelji, ki so zaznamovali njegovo bogato športno pot.

13:30
Novice

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:12
Popevka tedna

17:30
Novice

18:30
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 18.30

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov