Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Katja Štok

Covid-19 Kako poskušajo države zajeziti širjenje novega koronavirusa?

27.02.2020

Razkuževanje cest, zapiranje mej, karantena prebivalcev. Države se vsaka na svoj način spopadajo z zajezitvijo širjenja novega koronavirusa, tudi v Evropi, kjer so najbolj drastične ukrepe sprejeli v Italiji.

Mikser Andrej vs. Denis: voditelja, ki sta zaznamovala radijsko sceno

21.05.2020

Andrej Karoli in Denis Avdić, radijska voditelja, ki s svojim prepoznavnim slogom soustvarjata slovensko medijsko krajino. Tudi če bi zamenjala radijski postaji, se ne bi spremenila, pravita.

Novi koronavirus Kitajska v manj kot 14 dneh zgradila dve bolnišnici. Kako ji je to uspelo?

12.02.2020

Kitajska je v spoprijemanju z novim koronavirusom v mestu Vuhan, v katerem je izbruhnil, v rekordnem času zgradila kar dve bolnišnici: Hvošenšan za tisoč in Lejšenšan za zdravljenje 1600 okuženih. 

Lepota bivanja Urejeno, a neobremenjeno stanovanje s teracem in veliko rastlinja

28.02.2020

Stanovanje, kot ga ne vidimo vsak dan. V dnevnem prostoru kraljujejo rastline, kar pomeni vodo, zaradi česar leseni pod iz praktičnega razloga zamenja teraco, ki da prostoru novo dimenzijo.

Lepota bivanja Staro stanovanje v središču Maribora kot sodoben prostor umetnin

13.02.2020

Trisobno stanovanje v staromeščanski zgradbi v Mariboru ima nekoliko nenavadno filozofijo, saj je njegov eklektičen interier zasnovan tako, da je učinek viden šele, ko se elementi v vseh prostorih zlijejo v celoto.

Lepota bivanja Pohujšljive omarice, ki se ne sramujejo vulgarnosti

06.02.2020

Bi ob pogledu na vojaško postrojene ženske prsi odvrnili pogled ali bi si jih ogledali pobliže? Nina Koželj in Manca Kemperl s pohištvom Vulgaris Woodcut ne želita šokirati, ampak osvetlili tisto iskrivo vulgarnost v nas.

Lepota bivanja Karl, Coco, Freddie, japonske lutke na skandinavski način

31.01.2020

Sveža in pronicljiva danska znamka lucie kaas je nase vidneje opozorila z reinterpretacijo klasičnih japonskih lutk kokeshi v skandinavsko estetiko upodobljenih likov Karla, Davida, Coco, Freddieja in še koga.

ZDA Naprave, ki nam olajšajo življenje, vsiljivcem pa vdor v naš dom

22.01.2020

Osemletna Alyssa je vedela, da jo nekdo opazuje v domači otroški sobi, saj je gorela lučka na Amazonovem hišnem videozvoncu Ring. Kot se je izkazalo, je vanj vdrl moški in jo nadlegoval, dokler ni pobegnila iz sobe.

Lepota bivanja Kaj nas čaka v letu 2020? Brezogljične hiše in pametno potrošništvo.

10.01.2020

Klikanje po spletu, pestra ponudba in nizke cene so odprle pandorino skrinjico nakupovanja. Ker je odgovornost trgovcev toliko večja, bo vedno več etičnih izdelkov iz recikliranih materialov, pri čemer ne zaostaja niti arhitektura.

Iran Kako bo iranski "mučenik Solejmani" spremenil podobo Bližnjega vzhoda?

08.01.2020

Vojne ne bo, pravijo strokovnjaki, vsaj ne takšne, kot smo je bili vajeni do zdaj. Vprašanje pa je, kako se bodo po ameriškem atentatu na iranskega generala premešale karte moči na Bližnjem vzhodu.

Lepota bivanja Stanovanje kot razkošni hotelski apartma s petimi zvezdicami

19.12.2019

V novejšem večstanovanjskem objektu v Ljubljani je 120 kvadratov čistega razkošja, ki ga lahko občudujemo le v revijah, arhitekti pa so iskali navdih v hotelski suiti.

Evropa Mladi begunci in starejši na Švedskem podirajo meje s skupnim bivanjem

22.12.2019

Švedskega modela bivanja v Sloveniji ne poznamo: podjetje, ki oddaja stanovanje, skrbi tudi za dobro počutje stanovalcev, pri čemer je projekt integracije beguncev v Helsingborgu edinstven na svetu.  

Stran 17 od 46
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov