Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Klavdija Kopina

Premisleki iz karantene Nova abnormalnost

19.04.2020

Ustvarila sva red iz kaosa. Popravila ograjo na balkonu; naštudirala, kdaj polnijo police v trgovini popoldne; si vzela dopoldne, da bi razvozlala, kaj so to droži. Obupala.

Premisleki iz karantene Zgodba za dan po jutrišnjem

13.04.2020

"Mislim, da smo se že zdavnaj sprijaznili, da ne bomo poglavje v zgodovinskih učbenikih. Mogoče bomo zgolj statisti na mali fotografiji." To je bil odziv na vprašanje starega prijatelja, če je prav, da v teh dneh ne paničari.

Premisleki iz karantene Najbolj cenimo tisto, kar dosežemo najtežje

03.04.2020

Mislila sva, da nama bo uspelo. Čakala sva na Top Gun 2, pogledala vse dele Igre prestolov, naštudirala labirinte v Westworldu, se videla v eni izmed epizod Črnega ogledala - no, ne tisti z Ashley O. Bila sva pripravljena.

Glasba zalagasper: Ljudem moramo dati čas, da nas začnejo pogrešati

21.02.2020

Zase pravita, da sta po Evroviziji začela surfati na svojem valu, za katerega sta srečna, da sta ga ujela. V soboto bosta Zala Kralj in Gašper Šantl dobila svojega naslednika, toda zanju je poglavje Eme že zdavnaj zapečateno.

Glasba MENT: "tržnica", a hkrati tudi odgovor na prenasičenost

06.02.2020

81 izvajalcev in 14 prizorišč predstavlja zgolj številčni oris tega, kar je festival MENT. Za tri dni je Ljubljana znova postala stičišče soustvarjalcev glasbene industrije.

Intervju "Instant proizvodnja je v glasbi dobrodošla. In v tem se vsekakor razlikujem."

17.12.2019

Njegovi prvi zvesti privrženci se delijo na dva tabora, tiste, ki so v nedogled vrteli kasete nazaj na strani a in tiste, ki so vrteli na strani b. Vse to zaradi njegovega prvenca Od srca do srca.

Evrovizija Freš novica

11.12.2021

Statična stran

Oh, ta 90. leta (in naprej) Anja Rupel x Tara (Karma): Od kulta mladosti do "fast food" glasbe

25.10.2019

Anja Rupel in Majda Šušelj (Tara) sta pevki, ki sta zaznamovali vsaka svoje obdobje in tudi območje. Časi so se spremenili kot tudi glasba, a obe se strinjata v enem: "Šele takrat vidiš, kdo je popularen, ko ima koncert."

Intervju Luka Šulić: Nikoli nisem imel 'bolnih' ambicij po svetovni slavi

29.09.2019

Meteorni uspeh, ki je sledil po združitvi moči s Stjepanom Hauserjem, je Luki Šuliću spremenil načrte. Toda 32-letnik je vedno težil k ciljem, ki jih ni mogoče ovrednotiti s številom obiskovalcev na koncertih ali prodanih albumov.

Glasba Gramatik: Zdaj so mi pomembne samo še številke oboževalcev na koncertih

11.09.2019

Zase pravi, da je prvotne sanje že uresničil. Zdaj ga žene, da bi se uveljavil kot skladatelj filmske glasbe. A še pred tem Gramatik napoveduje izdajo novega albuma in novo vrnitev v Križanke v Ljubljano.

Grem volit V zakulisju soočenja mladih s kandidati za evropske poslance

23.05.2019

Mladi iz projekta Grem volit! evropske poslance so po mesecih priprav stopili pred kandidate in jih postavili pred dejstva. Naše kamere so jih spremljale tako pred studiem 1 Televizije Slovenija kot v njem.

Stran 6 od 102
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov