Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Mitja Lisjak

OI 2022 "Upam, da so to zadnje igre, ki jih močno zaznamuje pandemija covida"

03.02.2022

Ni skrivnost, da so odprtja olimpijskih iger vselej nekaj posebnega. Tudi letos boste lahko slovesnost v Pekingu spremljali v neposrednem prenosu na TV SLO 2 in na MMC-ju, z vami bosta Urban Laurenčič in Aleš Potočnik.

OP Avstralije Nadal po velikem preobratu do rekordne 21. zvezdice

30.01.2022

Španec Rafael Nadal je veliki zmagovalec Odprtega prvenstva Avstralije v Melbournu, potem ko je v finalu po preobratu strl Rusa Daniila Medvedjeva z 2:6, 6:7 (5), 6:4, 6:4 in 7:5. To je zanj rekordni 21. osvojeni turnir za grand slam.

Liga NHL Lundqvist pod stropom Madison Square Gardna

29.01.2022

V Madison Square Gardnu so v noči na soboto v Ligi NHL pred tekmo New York Rangers - Minesotta Wild upokojili številko 30, ki jo je vrsto let nosil legendarni vratar Henrik Lundqvist. Rangersi so obračun vseeno izgubili s 3:2.

Liga NBA Na mesto nesreče postavili bronast kip Kobeja Bryanta in njegove hčerke

27.01.2022

Bronasti kip košarkarske legende Kobeja Bryanta in njegove hčerke Gianne Bryant so v sredo, ob drugi obletnici njune smrti, pripeljali na mesto strmoglavljenja helikopterja.

Liga NHL Visoka zmaga Calgaryja ob rekordnem večeru v Columbusu

27.01.2022

Hokejisti Calgaryja so v noči na četrtek v Ligi NHL dosegli svojevrsten rekord: ob visoki zmagi nad Columbusom (0:6) so proti vratom nasprotnika sprožili kar 62 strelov!

Afriško prvenstvo Senegalska zdravniška služba na udaru zaradi primera Sadio Mane

26.01.2022

Reprezentanca Senegala se je na afriškem Pokalu narodov znašla pod plazom kritik, potem ko je njen najboljši posameznik Sadio Mane nadaljeval igro kljub bolečemu trku z vratarjem Zelenortskih otokov in sumu na pretres možganov.

Premier liga Liverpool z zmago v Londonu izkoristil Cityjev spodrsljaj

23.01.2022

Nogometaši Liverpoola so v 23. krogu Premier lige v Londonu premagali Crystal Palace (1:3) in malce stopili zaostanek za vodilnim Manchester Cityjem. Chelsea je dobil mestni derbi proti Tottenhamu (2:0).

OP Avstralije Kecmanović izkoristil Đokovićevo sago za sanjski turnir

21.01.2022

Srbski tenisač Miomir Kecmanović bi se moral v uvodnem krogu OP Avstralije v Melbournu pomeriti z Novakom Đokovićem. Ker je moral ta državo zapustiti, se je 22-letnik pomeril s 'srečnim poražencem'. Od tedaj je nanizal že tri zmage!

Premier liga Po novem porazu Benitez ni več trener Evertona; Liverpool tik pod vrhom

16.01.2022

Po vrsti neprepričljivih predstav in slabih rezultatov njegovih varovancev, so se pri angleškem Premierligašu Evertonu odločili odpustiti trenerja Rafaela Beniteza. Sodu je dno izbil sobotni poraz zadnjeuvrščenim Norwich Cityjem (2:1).

Italijanski superpokal Alexis zadel v 120. minuti za šesto Interjevo zvezdico

12.01.2022

Nogometaši milanskega Interja so dvignili italijanski superpokal, potem ko so v velikem finalu z 2:1 po podaljških ugnali Juventus. Mož odločitve je bil Alexis Sanchez.

Afriško prvenstvo Bizarno: glavni sodnik kar dvakrat prehitro odpiskal konec tekme

12.01.2022

V Kamerunu, kjer poteka afriški pokal narodov, je v sredo veliko prahu dvignil zambijski sodnik Janny Sikazwe, ki je dvakrat prehitro oznanil konec obračuna med Tunizijo in Malijem (0:1).

Formula 1 Wolff: Verstappnov naslov je treba sprejeti in spoštovati

05.01.2022

"O Christianu Hornerju, Helmutu Marku, Red Bullu in Maxu Verstappnu ne morem reči ene slabe besede," je molk po (spornem) zaključku prejšnje sezone formule ena prekinil vodja moštva Mercedes Toto Wolff.

Stran 17 od 177
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov