Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Mitja Lisjak

Formula 1 Verstappen prvi v Las Vegasu, Leclerc preprečil dvojno zmago Red Bulla

19.11.2023

Nizozemec Max Verstappen je zmagovalec dirke formule ena za VN Las Vegasa. Na nočni ulični dirki si je drugo mesto tik pred koncem zagotovil Charles Leclerc (Ferrari), tretji je bil Verstappnov moštveni kolega pri Red Bullu Sergio Perez.

Liga NHL "Petarda" Kraljev, Kopitar spet med strelci

05.11.2023

Hokejisti Los Angelesa ne popuščajo. V novi sezoni Lige NHL še ne poznajo poraza na gostovanjih, tokrat so v noči na nedeljo s 5:0 premagali Philadelphio.

Uvod v Söldnu Gut-Behrami dobila igro stotink z Brignone, Bucik 11.

28.10.2023

Švicarka Lara Gut-Behrami je velika zmagovalka uvodne tekme nove sezone alpskih smučark za svetovni pokal v Söldnu. Veleslalomsko preizkušnjo je dobila pred Italijanko Federico Brignone, ki je sicer vodila po prvem delu. Ana Bucik je bila 11.

Ni še konec! Cavendish podaljšal kariero, želja rekordna etapna zmaga na Dirki po Franciji

04.10.2023

Britanski kolesar Mark Cavendish se je odločil kariero podaljšati vsaj še za leto dni, z moštvom Astana Qazaqstan je podpisal enoletno pogodbo.

Kolesarstvo Roglič potrdil: Zapuščam Jumbo Vismo!

30.09.2023

Slovenski kolesarski as Primož Roglič, trikratni zmagovalec Dirke po Španiji in letošnji zmagovalec Dirke po Italiji, po osmih letih zapušča moštvo Jumbo Visma. Vest je potrdil pred začetkom Dirke po Emiliji.

Formula 1 Lahko prevelika dominantnost dirkača ali moštva škoduje formuli ena?

03.10.2023

Ljubitelji kraljice motošporta so trenutno priča zgodovinski dominantnosti Maxa Verstappna in Red Bulla. V kakšni meri pa to koristi oziroma škodi temu športu?

Formula 1 Verstappen v Suzuki več kot pol sekunde hitrejši od najbližjega zasledovalca

23.09.2023

Max Verstappen (Red Bull) je po pričakovanjih dobil kvalifikacije pred nedeljsko dirko formule ena za VN Japonske v Suzuki. V vožnji na čas sta se mu še najbolj približana mclarna: Oscar Piastri je bil drugi, Lando Norris tretji.

Premier league Man City, Liverpool in Tottenham po preobratih ostajajo neporaženi

16.09.2023

Nogometaši Liverpoola so z imenitno predstavo v drugem polčasu strli Wolverhampton v gosteh (1:3) in po petih krogih angleške Premier league ostajajo še neporaženi. Zmagala sta tudi Manchester City in Tottenham, medtem ko so rdeči vragi (znova) izgubili.

Jim Clark Gospod Eleganca, eden najboljših dirkačev vseh časov

08.09.2023

Danes mineva natanko 60 let od dneva, ko je legendarni dirkač formule ena Jim Clark osvojil svoj krstni naslov svetovnega prvaka v Monzi in s tem premaknil kar nekaj pomembnih motošportnih mejnikov.

SP v košarki 2023 Slovenci v drugem polčasu strli Zelenortčane

30.08.2023

Slovenski košarkarji so dobili še tretjo tekmo predtekmovalne skupine letošnjega SP-ja. Na Okinavi so po pričakovanjih z 92:77 premagali Zelenortske otoke.

Premier liga Darwin pokopal Newcastle na St. James's Parku

27.08.2023

Liverpool, ki je večji del tekme igral brez izključenega Virgila van Dijka, je dobil derbi 3. kroga Premier lige. Z 2:1 je v gosteh premagal Newcastle United. Mož odločitve je bil Darwin Nunez, ki je zadel oba gola, odločilnega v 93. minuti.

Formula 1 Verstappen v Zandvoortu izenačil Vettlov dosežek

27.08.2023

Max Verstappen je veliki zmagovalec dirke formule ena za VN Nizozemske v Zandvoortu. Drugo mesto je osvojil Fernando Alonso (Aston Martin), tretji je bil Pierre Gasly (Alpine).

Stran 5 od 176
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov