Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Taja Lesjak Šilak

Prostovoljstvo Kralji ulice: "Prostovoljstvo našim uporabnikom osmisli življenje in jim pomaga najti pravo pot"

06.04.2024

Prostovoljstvo pri Kraljih ulice je drugačno, kot ga poznamo v drugih organizacijah. Velikokrat so prostovoljci namreč tudi uporabniki dnevnega centra. Najbolj znan je časopis, ki ga prodajajo njihovi člani. Poleg tega je v društvu še veliko aktivnosti.

Svetovni dan meteorologije Anže Medved: V prihodnosti bi se lahko povprečna letna temperatura dvignila tudi za šest stopinj

23.03.2024

"Pred leti so nevihte nastajale nad enim delom Slovenije in se niso zelo premikale, zdaj pa nastajajo tako imenovane supercelične nevihte, ki lahko prepotujejo celo Slovenijo in sploh ne izgubijo moči," pravi vremenoslovec Anže Medved.

Slovenija Težave samozaposlenih: "Enakovreden član družbe sem postal šele s prvo redno zaposlitvijo"

05.04.2024

V Sloveniji samozaposleni predstavljajo 10,8 odstotka delovnega prebivalstva, a jim ne pripadata dopust in bolniška. V večini primerov niso kreditno sposobni. Kadar gre za prikrita delovna razmerja, si jih ne upajo prijaviti.

Slovenija Ali vas avtobusni prevoznik lahko zavrne, če imate vozovnico, kupljeno na spletu?

18.03.2024

Avtobusni prevozniki na spletu ponujajo opcijo nakupa vozovnic z možnostjo tiskanja doma. Poizvedeli smo, ali lahko vozniki potnike s takšno vozovnico zavrnejo in kako se rešuje problematika zasedenosti avtobusnih prevozov, zlasti v turističnih mesecih.

Odziv inštituta za patologijo Zamenjava vzorcev: V odstranjeni prostati patologinja ni ugotovila raka

21.02.2024

Na MMC-ju smo razkrili, da so na inštitutu za patologijo lani zamenjali vzorca tkiv prostate. Pacientu, ki bi mu lahko odstranili le del prostate, so to odstranili v celoti. Na inštitutu so napako priznali, a o njej niso obvestili ministrstva za zdravje.

Slovenija Najemniška kriza: "Za polkletno stanovanje nas je bilo na ogled hkrati naročenih 20"

19.02.2024

Višina najemnin je zlasti za mlade zaposlene vedno večja težava. Porast kratkoročnega najema vedno bolj vpliva na trg, zato so cene najema zelo visoke. Za enosobno stanovanje tako lahko odštejemo kar 51 odstotkov povprečne slovenske plače.

Dolenjska So žičnate ograje ob reki Kolpi krive za razpadajoče mostove?

03.02.2024

Razpadajoči mostovi ob Kolpi že več let propadajo, prebivalci pa opozarjajo na nevarnost nesreč. Občine zatrjujejo, da nimajo finančnih sredstev, ministrstvo za notranje zadeve je zavrnilo prošnjo za sredstva za sanacijo. Kdo je odgovoren?

Gospodarstvo Skrčflacija in skimpflacija: Se poleg količine spreminja tudi kakovost živil?

22.01.2024

Proizvajalci predvsem v času inflacije uporabljajo številne potrošniku neprijazne prakse, s katerimi prikrito zvišujejo ceno izdelkom, manjšajo količino ali pa celo zamenjujejo eno sestavino z drugo. Vse to na način, ki ga potrošnik težje opazi.

Stran 1 od 1
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov