Arnolda Schwarzeneggerja ne bomo videli niti v najnovejši različici Terminatorja, saj filma menda sploh ne bodo snemali. Foto: Reuters
Arnolda Schwarzeneggerja ne bomo videli niti v najnovejši različici Terminatorja, saj filma menda sploh ne bodo snemali. Foto: Reuters

Nad scenarijem za tretje nadaljevanje zgodbe o Predatorju v režiji Shana Blacka namreč ni bil navdušen, je poročal za film specializirani portal Hollywood Reporter.

"Vprašali so me in prebral sem scenarij ter mi ni bil všeč. Zato ne bom sodeloval. Razen če obstaja možnost, da scenarij spremenijo oziroma vlogi dajo večjo težo," je Schwarzenegger, tudi nekdanji guverner Kalifornije, povedal za portal Yahoo! Movies.

69-letni Schwarzenegger – poleti bo praznoval 70. rojstni dan – je v prvem filmu iz leta 1987 v režiji Johna McTiernana zaigral Dutcha Schaferja, edinega, ki preživi napad Predatorja in ga v boju s pestmi celo premaga. Pozneje so posneli še dve nadaljevanji: Predatorja 2 (1990) in Predatorje (2010), obe brez Schwarzija.

Ali bi v novem filmu o Predatorju, ki naj bi predstavil dogajanje med prvim in drugim nadaljevanjem filma, sloviti Avstrijec, ki je filmska zvezda postal po uspešni karieri bodibilderja, zaigral v isti vlogi, ni jasno.

Snemanje filma, v katerem bodo glavne vloge zasedli Olivia Munn, Boyd Holbrook in Sterling K. Brown, se je začelo februarja letos, njegov prihod v kina pa je napovedan že za 2. marec 2018, zato so možnosti, da bi scenarij prilagodili Schwarzeneggerjevim željam, zelo majhne.