Fergie je samostojno kariero začela s singlom London Bridge. Foto: EPA
Fergie je samostojno kariero začela s singlom London Bridge. Foto: EPA
Sean Paul
Sean Paul tokrat prepeva s Keyshio Cole. Foto: EPA
Nelly Furtado
Promiscuous je drugi singel z Nellyjine plošče Loose. Foto: EPA

Drugo mesto ameriške lestvice najbolj prodajanih singlov je tokrat pripadlo uspešnici Crazy in njenemu izvajalcu Gnarlsu Barkleyju, na tretjem mestu pa je mogoče najti novi singel Nelly Furtado Promiscuous. Sean Paul se je s skladbo (When You Gonna) Give It Up to Me, pri prepevanju katere se mu je pridružila Keyshia Cole, povzpel za dve mesti in na četrtem mestu zamenjal Cassie in skladbo Me & U. Na petem mestu je skladba Buttons dekliške skupine Pussycat Dolls, ki se jim je tokrat pridružil raper Snoop Dogg.



Danity Kane so začele s 17. mestom
Najvišje uvrščeno novost na lestvici je mogoče najti na 17. mestu, s katerim je začela skupina Danity Kane s pesmijo Showstopper. Novinci na lestvici so še skupina Evanescence s singlom Call Me When You're Sober (25. mesto), Petey Pablo s Show Me The Money (58.), Red Hot Chili Peppers s skladbo Tell Me Baby (69.), Game z It's Okay (One Blood) (88.) in mlada JoJo z Too Little, Too Late (90.).

R'n'b v znamenju Beyonce
Na R&B/Hip-Hop lestvici sta Beyonce in Jay-Z s skladbo Deja Vu s prvega mesta zrinila tritedenska prvaka Young Dro in T.I., ki sta s singlom Shoulder Lean pristala na tretjem mestu. Rodney Atkins pa je tudi tokrat najbolj prepričal ljubitelje countryja in s skladbo If You're Going Through Hell (Before The Devil Even Knows) še četrti teden zapored zasedel vrh lestvice najbolj vročih Country skladb, štiri tedne pa na vrhu latino lestvice vztraja tudi Mana z Labios Compartidos.

Na lestvici Mainstream Rock že šest tednov kraljuje skladba Animal I Have Become zasedbe Three Days Grace, na lestvici Modern Rock pa v ZDA že peti teden vodi Miss Murde zasedbe AFI.