Horoskop.si nov spletni portal s področja horoskopa in astrologije, kjer boste že danes izvedeli, kaj vas čaka jutri.

12 zvezdnih astroloških znamenj in njihove številne pustolovščine vam pomagajo olajšati življenje nekako tako, kakor vremenske napovedi pomagajo vrtnarjem. Horoskop, napovedi, planetarni vplivi, astro članki in še mnogo več.

Znamenje oven je prvo znamenje zodiaka. Ovni znate še kako dobro gledati naprej, ne nazaj. Preteklim situacijam in dogodkom se preprosto izognete, o njih ne želite razpravljati, kar se vam zdi edino prav. Preverite horoskop oven.

Znamenje bik objema praktična, previdna in spontana energija. Stojite trdno na svojih nogah, konservativni, egoistični vendar disciplinirani. Ljubite udobno življenje in svojo družino. Preverite horoskop bik.

Znamenje dvojčka predstavlja najbolj družabno znamenje. Vi simbolizirate naglico, komunikacijo in zabavo. Sami zelo težko funkcionirate. Vedno delate več stvari hkrati in se nikoli ne obremenjujete s perfekcionizmom in z natančnostjo. Preverite horoskop dvojčka.

Znamenje rak je prijazno bitje, za katerega je dom na prvem mestu. Glede na to, da ste najbolj nežno znamenje, je življenje za vas subjektivno sanjarjenje, v katerem so vse vaše želje in načrti ter odločitve filtrirani skozi čustva in vašo intuicijo. Preverite horoskop rak.

Znamenje lev je kraljevsko znamenje. Za vas je srečevanje novih ljudi in komunikacija prava poslastica, saj se tudi v prostoru polnem tujcev več kot odlično počutite. Sposobnost prevzeti vlogo v komunikaciji je vaša prednost, ki vam velikokrat olajša življenjsko pot. Preverite horoskop lev.

Znamenje devica je analitično in premišljeno bitje, ki skozi življenje trdo dela. Prepričana, da karakter sloni na samodisciplini, ter da življenje temelji na samonadzoru. Torej popolna disciplina je nekaj, brez česar devica težko živi. Preverite horoskop devica.

Znamenje tehtnica je najbolj uravnoteženo bitje, ki vedno išče pravico. Tehtnica, razume različne poglede in se zato pogosto težko opredeli ali odloči. Rada se izogne konfliktnim situacijam in ljubi popolnost. Preverite horoskop tehtnica.

Znamenje škorpijon je najbolj strastno znamenje zodiaka. Nadzoru nad vsem, kar se dogaja, se nikoli ne boste odpovedali. Močno ste prepričani, da boste vedno ostali nad površjem ne glede na to, kaj vas čaka. Preverite horoskop škorpijon.

Znamenje strelec obožuje pustolovščine. Strelec je kot večni študent, ki išče razsvetljenje z novimi idejami, ljudmi in kraji. Najbolj svobodno znamenje, ki enostavno nima nobenih meja in se skozi življenje giba spontano. Preverite horoskop strelec.

Znamenje kozorog je premišljeno bitje ki zna poskrbeti zase. Ste zelo resni in odgovorni. Nikoli se ne izognete dolžnostim, zato spadate med zanesljiva in zvesta znamenja. Hrepenite po priznanju, zato se trudite, da vedno naredite dober vtis. Preverite horoskop kozorog.

Znamenje vodnar je plemenit posameznik, ki je vedno pripravljen na napredek. Vodnar je znamenje prijateljstva, novosti in ekstravagantnosti. Ste družabni in svobodni, neobičajni in idealistični. Poudarjate enakost in drugačnost. Preverite horoskop vodnar.

Znamenje ribi je daleč pred ostalimi ko govorimo o notranjem dojemanju. Ribice ste zelo čustvene in na trenutke mogoče celo preveč občutljive osebe. Ste domiselni, nesebični in razumevajoči, vendar soočeni s krutostjo življenja. Preverite horoskop ribi.

Če želimo o sebi ali drugem izvedeti več, moramo pogledati celotno astrološko natalno karto in pridobiti analizo le-te. Astrološka analiza je namreč interpretacija 10 planetov od Sonca do Plutona, kot tudi luninih vozlišč v znamenjih in hišah ter ostalih astroloških vplivov in govori o vaši osebnosti, potencialih, ljubezni... Astrologija vam razkriva preteklost, sedanjost in prihodnost.

Ko se znajdete na prelomnici, v težavah, razočarani, jezni, v dvomih, takrat je pravi čas, da se soočite s svojim jazom in poiščete odgovore, rešitve. Vedeževanje in svetovanje, ki vam nudi kvalitetne odgovore in smernice.

Da boste pripravljeni na prihodnje dni, ter obdobja, spremljajte dnevni horoskop, tedenski horoskop, ljubezenski horoskop, letni in mesečni horoskop.