Foto: Desigual
Foto: Desigual

To je navdihnila kultna miška izpod svinčnika Walta Disneya in Uba Iwerksa, ve pa boste v izbranih kosih navdihovale in širile dobre vibracije na prav vsakem koraku.

Navdušujoče barvno vesolje

Kolekcija Disney Mickey Mouse je bila ustvarjena z mislijo na žensko, ki obožuje sproščenost, uživa v barvah in ljubi življenje. Kot je na sploh značilno za oblačila priljubljene španske blagovne znamke, je tudi ta kolekcija polna osupljivih barv in izstopajočih potiskov, ki jih povezuje osrednji motiv ples. Pri oblikovanju kolekcije je sodeloval modni genij Christian Lacroix, znan po izjemnem občutku za barve, ki že tako energije in pozitivnih vibracij polna oblačila dvignejo na nov nivo. Baročno obarvana kolekcija, ki izžareva ženstvenost in veselje do življenja, vas bo navdušila z eklektičnim barvnim vesoljem.

Popolna kombinacija za ples življenja

Avtor navihanega miška, ki že desetletja razveseljuje mlade in stare, je nekoč dejal, da ima Miki Miško raje kot katero koli žensko, ki jo je kdaj spoznal. Za vas pa smo prepričani, da boste v Desigualovi kolekciji Disney Mickey Mouse našle prav tisti kos, ki ga boste oboževale in z navdušenjem nosile vsak dan!

Foto: Desigual
Foto: Desigual

Izrazite svojo edinstvenost in zaplešite v oblačilih s podobo nasmejanega miška. Njegovo podobo boste to pomlad našle na hlačah, krilih in oblekah, pa tudi na majicah, srajcah in puloverjih. Ne glede na to, ali boste izbrale le živahen pulover z nasmejano miško ali pa se boste od nog do glave odele v oblačila iz kolekcije Disney Mickey Mouse – v njih boste brez dvoma opažene. Kolekcijo dopolnjujejo še dodatki, kot so udobne superge, torbice in nahrbtniki, ki prav tako ne bodo ostali neopaženi!

Lacroix spet pobarval tudi športno kolekcijo

Modni genij Lacroix je svoj pečat tudi spomladi pustil v Desigualovi športni kolekciji, v kateri najdete najljubša oblačila in obutev za aktivnosti na prostem ali v dvoranah. Športni top z okroglim izrezom in energičnim galaktičnim potiskom kombinirajte z ujemajočimi pajkicami v beli barvi – v tem outfitu boste kos vsem športnim izzivom, ki si jih boste zastavile.
Kapsulno športno kolekcijo s podpisom francoskega oblikovalca dopolnjujeta še tekaška jakna s puli ovratnikom in odsevnimi elementi za brezskrben tek tudi ob mraku ter športne superge z ojačano peto za večje udobje. Joga ali tek, meditacija ali kolesarjenje – v športni kolekciji s podpisom francoskega oblikovalca boste brez dvoma vedno polne energije in pripravljene na življenje, ki ga želite. Pa ne pozabite: vsi najljubši kosi pomladno-poletne kolekcije Desigual vas že čakajo v spletni trgovini Desigual! Pustite ji, da vas navdihne.