Kevin Kampl je v odlični formi, na začetku avstrijskega prvenstva je že dosegel štiri gole. Foto: Aleš Fevžer
Kevin Kampl je v odlični formi, na začetku avstrijskega prvenstva je že dosegel štiri gole. Foto: Aleš Fevžer

No, bomo pa zaradi tega na povratni tekmi zagotovo še bolj motivirani. Najraje bi jim za to, kar se je zgodilo, naslednji teden vrnil z brco v zadnjo plat.

Salzburg je na prvi tekmi 3. predkroga Lige prvakov na svojem stadionu remiziral proti Fenerbahčeju (1:1). Slovenski reprezentant je začel akcijo za prvi gol na tekmi, Turki pa so izenačili v peti minuti sodnikovega podaljška z enajstmetrovke. Kampla je ujezilo tudi delo sodnikov:

"Stopili so mi na živec! Tako preprosto ne gre, ne vem, kdo nam je to namenil. To je bilo naravnost nesramno. Neverjetno je, koliko napačnih odločitev so naredili sodniki, seveda predvsem v našo škodo. Pa čeprav so bili vsakič dovolj blizu, da bi morali videti, kaj se je dejansko zgodilo. Kaj se je zgodilo pred enajstmetrovko, nisem videl, je pa vedno čudna odločitev, ko sodnik na belo točko pokaže v zadnji minuti tekme. To je za znoreti! Toliko smo vložili v tekmo, potem pa dobili gol v 95. minuti. Za vsakega nogometaša je to naravnost brutalno." Vir: Ekipa.