Pozdrav trenerja Levskega Ljubomirja Petrovića (leta 1991 je bil evropski prvak s Crveno zvezdo) in Darka Milaniča v Ljudskem vrtu. Foto: BoBo
Pozdrav trenerja Levskega Ljubomirja Petrovića (leta 1991 je bil evropski prvak s Crveno zvezdo) in Darka Milaniča v Ljudskem vrtu. Foto: BoBo
Juninho
Juninho je v nedeljo postavil končni izid tekme Domžale - Kalcer Radomlje (2:0). Foto: www.alesfevzer.com
Domžale v boljšem položaju kot Maribor

Prva tekma v 2. predkrogu Evropske lige proti Levskemu prejšnji teden v Ljudskem vrtu se je končala z izidom 0:0. "Levski je pokazal, da je izkušeno moštvo. Vemo, kaj prinaša v gosteh dosežen gol. To bo spet taktična tekma. Odločil bo en gol, pomembno je, da mi prvi zabijemo in tekmo mirno pripeljemo do konca," je pred odhodom v Bolgarijo povedal Gregor Bajde.

"Analizirali smo prvo tekmo in ugotovili, da imamo še veliko manevrskega prostora, da napake odpravimo. Igramo proti trdemu tekmecu, ki v napadu ni tvegal z velikim številom igralcev. Pozorni so bili na naše hitre prehode. Kljub temu sem bil z igro zadovoljen," je na mariborskem letališču povedal Darko Milanič. Ob napredovanju čaka vijoličaste dvoboj s škotskim Aberdeenom.

Juninho: Smo bolj homogena ekipa
Domžale so v beloruskem Saligorsku pri Šahcjorju iztržile ugoden izid 1:1. "V Evropi že imamo nekaj izkušenj in dobro vemo, da o rezultatu s prve tekme ne smemo razmišljati. Razmišljati moramo le o svoji igri, in če bomo dali vse od sebe, sem prepričan, da bomo napredovali," je za spletno stran kluba poudaril Juninho.

"Pričakujem izjemno zahtevno tekmo. Šahcjor ima veliko visokih igralcev, ki jih zna izkoriščati z dolgimi podajami pred kazenski prostor. Vseskozi moramo biti stoodstotno pozorni. Na drugi strani imamo mi kakovostnejše nogometaše in smo tudi bolj homogena ekipa. Če bo dnevna forma prava, bomo šli naprej," je še povedal 32-letni Brazilec. Če bo Domžalčanom uspelo, bodo prihodnji četrtek v Stožicah gostili angleškega prvoligaša West Ham.
2. predkrog, povratni tekmi, četrtek ob 19.00:
LEVSKI SOFIJA - MARIBOR 0:0

Ob 20.30:
DOMŽALE - ŠAHCJOR SALIGORSK 1:1
V odebeljenem tisku sta izida prvih tekem.

Domžale v boljšem položaju kot Maribor