Ronnie O'Sullivan je petkratni svetovni prvak. Foto: worldsnooker.com
Ronnie O'Sullivan je petkratni svetovni prvak. Foto: worldsnooker.com
Judd Trump
Judd Trump bo še drugič v nekaj mesecih obiskal Ljubljano. Foto: MMC/Miloš Ojdanić

Novi (ali stari svetovni prvak, branilec Mark Selby je namreč še vedno v igri) bo znan 1. maja, vsega deset dni kasneje pa v Ljubljano spet prihaja dogodek Best of snooker.

Štirje velikani te igre so Ljubljano obiskali že decembra, nov dogodek pa se obeta 11. maja. Že nekaj časa je znano, da bosta v Hali Tivoli igrala petkratni svetovni prvak in največji magnet tega športa Ronnie O'Sullivan ter Judd Trump.

Organizatorji so zdaj povabili še dva obetavna igralca, ki sta prihodnost te igre - to sta 21-letni Oliver Lines in leto starejši Luca Brecel, ki je letos v uvodnem krogu svetovnega prvenstva šele po odločilni igri z 10:9 izgubil proti Marcu Fuju.

V sodelovanju z organizatorjem podarjamo dvakrat po eno vstopnico za dogodek Best of Snooker Ljubljana. Odgovorite na nagradno vprašanje:
Ronnie O'Sullivan je pred 20 leti v Cruciblu postavil rekord, saj je najhitreje v zgodovini (na profesionalnih turnirjih) dosegel niz 147 točk. Koliko minut in sekund je potreboval, da je nanizal 147?
Upoštevali bomo pravilne odgovore, ki bodo prišli na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si do 5. maja do 10. ure. Ob sporočilu pripišite tudi svoje ime in priimek ter naslov.



Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.