Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Egon in Ajda • oddaje

Egon in Ajda Ljubo doma

28.05.2024

Egon že nestrpno pričakuje vrnitev svoje najljubše lastovke, nato pa opazi, da je njeno gnezdo poškodovano. Se bo ptička zato naselila drugje? Egon je zaskrbljen, Ajda pa takoj prepozna izziv. Z Egonom bosta naredila vsak svojo hišico zanjo, potem pa bosta videla, katero bo izbrala.

Egon in Ajda Umetnost opazovanja

26.05.2024

Egon in Ajda bi rada opazovala čopaste ponirke pri svatovanju. Tiho se morata pritajiti in jih negibno opazovati. Toda živahna Ajda tega ne zmore. Le kdo bi jo lahko naučil umetnosti opazovanja?

Egon in Ajda Viteza vrtnega plota

21.05.2024

Egon in Ajda sta danes polna energije: pretvarjata se, da sta viteza, ki z vrta odganjata nepridiprave. Z očmi na pecljih z gredic podita črve, žuželke in celo ježka. Pa so vse te živalce res vrtni škodljivci? Očka že ve.

Egon in Ajda Najstarejši spomini

19.05.2024

Ajda in Egon se sprašujeta, kdo je najstarejši prebivalec gozda. Gotovo je nona. Pa je to res? Nona se samo nasmeji. Najstarejša bitja v gozdu so mnogo starejša od nje. Radovednima otrokoma pripravi nekaj namigov, da sama odkrijeta častitljiva očaka.

Egon in Ajda Pesem narave

12.05.2024

Očka in nona pripravljata glasbeni nastop. Bi se pridružila tudi Egon in Ajda? Ajda je takoj pripravljena preizkusiti ponujeno piščal. Toliko časa se postavlja z njo, da jo polomi. Le kako naj jo popravi? Skovikar pozna odgovor in Ajdi pokaže, kako vse igra narava.

Egon in Ajda Egonov hrast

07.05.2024

Med nevihto se z Egonovega posebnega drevesa odlomi veja. Le kako naj mu Egon pomaga? S prijatelji se domisli pekočega mazila, a biti drevesni zdravnik ni tako preprosto, kot se zdi. Na srečo ima narava sama vse, kar potrebujejo, za zakrpajo poškodbo.

Egon in Ajda Zimska pošast

05.05.2024

Nona otrokom pove zgodbico o zimski pošasti. Malčki brž zaspijo, drugo jutro pa presenečeni ugotovijo, da je očka izginil iz kostanja. Pred drevesom so čudne sledi, gozd stresa nenavadno hrumenje. Je očka ugrabila skrivnostna pošast, da bi se igrala z njim? Vse kaže, da ga bo treba rešiti, in to čim prej.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov