ManuElla bo zastopala Slovenijo na izboru za pesem Evrovizije v Stockholmu. Foto: Ziga Mihelcic
ManuElla bo zastopala Slovenijo na izboru za pesem Evrovizije v Stockholmu. Foto: Ziga Mihelcic

Pevka se je nekaj dni po zmagi vrnila v studio in na novo posnela pesem, s katero je slavila na letošnji Emi. "V pesmi ne bomo delali drastičnih sprememb, samo kakšne produkcijske popravke," je že takrat obljubljala ManuElla. V novi različici pevka že na začetku postreže z refrenom: "Allay!"

Pesem, za katero je glasbo napisala skupaj z Marjanom Hvalo, besedilo pa je prispeval Leon Oblak (ki se podpisuje še pod eno slovensko evrovizijsko pesem, in sicer Narodnozabavni rock), bo ManuElla predstavila že ta konec tedna v Amsterdamu.

V prestolnici Nizozemske bo nastopila na posebnem koncertu Eurovision in Concert, kjer bo nastopilo letos rekordnih 27 udeležencev. Že naslednji teden pa jo čaka nastop na posebnem evrovizijskem dogodku Israel Calling v Tel Avivu, kamor potuje na povabilo (in stroške) organizatorjev.

Priprave pred izborom lahko spremljate na družbenih omrežjih Eme:

- Na uradni strani Facebooka,

- Instagramu

- in Twitterju.

Vmes pa jo čakajo naporni dnevi priprav za scenski nastop, ki bo potekal pod budnim očesom koreografa Anžeta Škubeta. "Fokus bo na meni. Na odru moramo eksplodirati z dobro energijo, ki jo vsebuje že sama pesem," je razkrila ManuElla.

Vse predstavnike letošnje Evrovizije lahko preverite s pomočjo posebnega interaktivnega zemljevida.

Pevka pa je že v pogovoru za Radio Slovenija, ki ga je obiskala v sklopu oddaje Nočni obisk, razkrila, da bo na odru nosila belo obleko. "Ne bodo se menjale barve in ne bomo se slačili," je še dodala za MMC.

Novi različici pesmi Blue and Red lahko prisluhnete spodaj.